ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Διπλή η χαρά για τους Χανιώτες αυτό το καλοκαίρι...

3 on 3 Streetball

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην Κρήτη, για το Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών και παράλληλα για το τουρνουά 3Χ3, που θα φιλοξενηθεί στα Χανιά, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Εφέτος οι Χανιώτες θα ζήσουν ένα μπασκετικό καλοκαίρι, αφού όχι μόνο θα εχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια μεγάλη διοργάνωση αλλα και να παίξουν με πολλά απο τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ.

"Σε ακόμα μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης. Οι αγώνες «3 on 3 Street Basketball», που θα διεξαχθούν στα Χανιά, αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος να θαυμάσουν από κοντά σπουδαίους αθλητές που έχουν τιμηθεί με τα χρώματα της Εθνικής και παράλληλα να ζήσουν μοναδικές αθλητικές εμπειρίες. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη διοργάνωση με την ελπίδα ότι ο φίλαθλος κόσμος θα στηρίξει και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα των αγώνων", δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Απο την πλευρά του, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης, ανέφερε: "Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να φιλοξενούμε στο νησί μας τέτοιες εκδηλώσεις που ως σκοπό έχουν την διάδοση του αθλήματος με επισκέψεις γνωστών αθλητών οι οποίοι προσπαθούν να μεταδώσουν μυστικά του αθλήματος και παράλληλα μηνύματα με κοινωνικές διαστάσεις.

Σε τέτοιες δράσεις και εκδηλώσεις είμαστε πάντα αρωγοί γιατί ωθούν τα παιδιά σε χώρους άθλησης και μακροπρόθεσμα συμβάλλει στην αναβάθμιση του αθλητισμού.

Το τουρνουά 3 on 3 είναι πλέον θεσμός για την Κρήτη ενώ φέτος θα είναι και ο προπομπός για το Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών 2017 που θα διεξαχθεί στα μέσα Ιουλίου σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα πετύχει όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια".

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, τουρνουα 3Χ3 θα γίνουν στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου).

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Πηγή: http://www.psak.gr/anakoinoseis-archeio-2015/articles/dipli-i-chara-gia-tous-chaniotes-auto-to-kalokairi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου