ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ο Γιάννης Μάνος στο τιμόνι του Μίλωνα (Α΄ Ανδρών)


Ο ΑΟΝΣ Ο ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει πως προπονητής στην Ανδρική ομάδα μπάσκετ, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Μάνος. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Ο κ. Μάνος κατά το παρελθόν έχει εργασθεί σε Φιλαθλητικό Ζωγράφου, Ιωνικό Νίκαιας και ΓΣ Ηλιούπολης, ενώ ως καλαθοσφαιριστής έχει καταγράψει εκατοντάδες συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες έχοντας πολλές διακρίσεις.

Ο κ. Μάνος τόνισε ότι: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ιστορική οικογένεια του Μίλωνα. Αποτελεί τιμή αλλά και πρόκληση για κάθε προπονητή η συγκεκριμένη θέση και θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου"

Ο τεχνικός διευθυντής κ. Ντίνος Σίννης είπε πως " Η εμπειρία και οι πλούσιες παραστάσεις του Γιάννη Μάνου θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα μας την επόμενη σεζόν. Στο Μίλωνα έχουμε συναίσθηση της βαριάς φανέλας που εκπροσωπούμε και θα δουλέψουμε όλοι σκληρά ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα".

Πηγή: http://www.aonsmilon.gr/2017/06/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου