ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Νέος κόουτς ο Αλέξης Μιχαλακάκος στον Προφήτη Ηλία (Δ΄ Ανδρών)


Ο Αλέξης Μιχαλακάκος είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει την ανδρική ομάδα του Προφήτη Ηλία την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Ο 36χρονος κόουτς μόνο άγνωστος δεν είναι στο λόφο, αφού αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σαν πλέι-μέικερ στον Προφήτη την τριετία 2009-12 (53 συμ., 387 πον.), έχοντας μάλιστα στο παλμαρέ του και μία άνοδο (το 2011) ενώ έχει περάσει ως προπονητής και από τις υποδομές του συλλόγου μας. Πέρυσι εργάστηκε στους Θρακομακεδόνες (Β' ΕΣΚΑ), αλλά έχει παραστάσεις και από υψηλότερο επίπεδο, όντας βοηθός στο Κορωπί (Β' Εθνική) την περίοδο 2015-16.
Η ανδρική ομάδα ήδη από χθες το βράδυ ξεκίνησε τις μεταβατικές προπονήσεις και σιγά-σιγά θα αρχίσει να χτίζεται το νέο ρόστερ, στο οποίο επίκεινται σαρωτικές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι.
Ο κόουτς περιβάλλεται από την απόλυτη εμπιστοσύνη όλων μας και ο ίδιος είναι αποφασισμένος και με μεγάλη όρεξη για δουλειά. Του ευχόμαστε σιδεροκέφαλος και μακάρι να είναι εκείνος που θα καταφέρει να επαναφέρει το πολύπαθο ανδρικό τμήμα στο δρόμο των επιτυχιών.

Πηγή: http://aoprofitisilias.blogspot.gr/2017/06/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου