ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - SUMMER CAMP 2017


Μετά την επιτυχημένη προσπάθεια του Συλλόγου τη  φετινή σεζόν έρχεται για 4η συνεχή σεζόν το ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ BASKETΒΑLL CAMP. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Το πρόγραμμα των προπονήσεων στοχεύει στην βελτίωση της ατομικής τεχνικής όπως επίσης και στην βελτίωση των αθλητικών προσόντων των αθλητών.

Η διάρκεια του ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ BASKETBALL CAMP θα είναι 2 εβδομάδες: από 27 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου.
Οι προπονήσεις θα γίνονται στην έδρα της ομάδας μας το κλ.Ανθούπολης (Κάρβουνο) και στο  Ανοιχτό γήπεδο στην Αγία Άννα.

Στις προπονήσεις μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από 5 έως 18 ετών, είτε είναι αθλητές του συλλόγου είτε όχι.

Θα τους δοθεί έτσι η δυνατότητα με αυτό το εξειδικευμένο πρόγραμμα, να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, να διασκεδάσουν με τους φίλους τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο, σε ασφαλές και οικογενειακό περιβάλλον που τους προσφέρει ο Σύλλογός μας.

Περιμένουμε όλα τα παιδιά με δίψα και όρεξη για μπάσκετ να έρθουν στο BASKETBALL CAMP της ομάδας μας όπου το καταξιωμένο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας θα διδάξει στα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος.



Πληροφορίες:

Καφαντάρης Ιωάννης: 6970645247

Κάτσενος Γιάννης: 6936937199857

Πηγή: http://www.aek-peristeri.gr/aek-peristeriou-press/221-aek-peristeriou-basketball-camp-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου