ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Τα νέα πρόσωπα του αντρικού για τον Ερμή Αργυρούπολης (σεζόν 2017-2018) (Β΄ Ανδρών)


Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν όπως και το μεταβατικό στάδιο των προπονήσεων και η εικόνα της αντρικής ομάδας του Ερμή Αργυρούπολης, όπως θα κατέβει στο προσεχές πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ (για πρώτη φορά ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια) έχει πάρει σάρκα και οστά. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Όπως είχε αποφασιστεί από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με προεξάρχοντα φυσικά τον coach Τζαννή Αδάμ, ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε απαράλλακτος κι έγιναν πολύ λίγες ποιοτικές προσθαφαιρέσεις σε θέσεις που είχε ανάγκη η ομάδα.

Η βασική κίνηση έγινε από νωρίς, αφού μπορεί να μην είναι ουσιαστικά μεταγραφή, αλλά η μεγάλη επιστροφή μετά από πέντε χρόνια, ενός από τους ποιοτικότερους περιφερειακούς της ΕΣΚΑΝΑ, του Χάρη Αλεξανδράκη. Εκτός όμως από τον Αλεξανδράκη, ήρθε στην ομάδα το center από το Πόλις Καλλιθέας, Δημήτρης Καρανδρέας, ο power forward από το Παλαιό Φάληρο, Γιώργος Χρηστίδης, ο guard από τη Βουλιαγμένη, Νίκος Καλούδης και ο play maker από τον ΑΣΗ, Κώστας Παπαδημητρίου.

Αυτή τη φορά τηρήθηκαν "δημοκρατικές" διαδικασίες, αποφεύγοντας πρακτικές του παρελθόντος (βλέπε επισκέψεις στα γραφεία του coach Αδάμ) και αποκτήθηκαν οι παίκτες που ΚΑΙ κρίθηκαν απαραίτητοι από τον προπονητή, αλλά ΚΑΙ έδειξαν δίψα να αγωνιστούν στον Ερμή.

Μαζί με την επιστροφή στην ενεργό δράση του Γιώργου Ψιακή και του νεαρού Γιάννη Παλουκάκου, πιστεύουμε ότι θα δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα έχει μία αξιόλογη πορεία στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ.

Οι προπονήσεις του αντρικού ξεκινούν στις 23 Αυγούστου, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Κύπελλο, υπολογίζονται γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Καλό καλοκαίρι σε όλους, μ' ένα video από την περσινή χρονιά του Χάρη Αλεξανδράκη.




Πηγή: http://www.ermisbc.gr/index.php/news/133-2017-2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου