ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ετοιμάζεται για Γ' εθνική η Καλαμάτα '80

Ετοιμάζεται για Γ' εθνική η Καλαμάτα '80

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ η Καλαμάτα '80 επιστρέφει τη νέα σεζόν στην Γ' εθνική του μπάσκετ. Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για το σαφώς πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' εθνικής όπου πρωταρχικός στόχος θα είναι η παραμονή. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Ο σχεδιασμός ξεκίνησε με την ανανέωση της παραμονής του Αλέξη Κορογώνα στην τεχνική ηγεσία ενώ η ομάδα ανανέωσε την παραμονή αρκετών παικτών της περσινής ομάδας όπως οι, Κοντόπουλος Αρβανίτης, Μέντης, Φραγγέας ενώ σχεδόν βέβαιη θεωρείται και η παραμονή του Γιάννη Βούλγαρη.

Από την άλλη έχουν πραγματοποιηθεί ήδη οι πρώτες προσθήκες στο ρόστερ.
Συγκεκριμένα η Καλαμάτα '80 έχει αποκτήσει με υποσχετική από τον Ακάδημο τους Γιώργο Πραμαγγιούλη και Άρης Σκοπέτο, τον πλεϊμέικερ Γιάννη Πέτρου από ομάδα της Αθήνας και τον γκαρντ Δημήτρη Χατζή που τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε σε ομάδες της Αθήνας και τώρα επιστρέφει στην Καλαμάτα '80.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα θα κινηθεί λίγο πολύ με την ίδια φιλοσοφία των τελευταίων ετών. Στηριζόμενη δηλαδή σε πολλά δικά της παιδιά πλαισιωμένα από κάποιους έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της Γ' εθνικής. Στο πλαίσιο αυτό το επόμενο διάστημα το μεταγραφικό βάρος θα πέσει στην απόκτηση δύο παικτών με παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες που θα ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα '80 γνωρίζει ήδη και τους αντιπάλους της στον 1ο όμιλο, και το μόνο που απομένει να μάθει πλέον είναι η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τον 1ο όμιλο των 14 ομάδων όπου συμμετέχει η Καλαμάτα '80 απαρτίζουν ακόμη οι ΚΑΟ Κορίνθου, Έσπερος ΑΟΠΑ, ΑΟ Ακράτας, ΑΟ Γλαύκος, ΑΟ Αχαγιά 82, ΑΓΣ Κεραυνός Αιγίου, ΕΑ Πατρών, Οίαξ Ναυπλίου, ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, Αγία Παρασκευή, ΕΣΚΔ Ν.Ιωνίας, ΑΟ Ένωση Ιλίου και ΚΑΟ Μελισσίων.

Πηγή: https://notosport.eleftheriaonline.gr/basketball/item/19835-etoimazetai-gia-g-ethniki-i-kalamata-80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου