ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΦΕΑ: «Ψήλωσε» με Γιαννουλάκο, επένδυσε για το μέλλον με Καραλευθέρη (B΄ ΕΣΚΑ)

ΦΕΑ: «Ψήλωσε» με Γιαννουλάκο, επένδυσε για το μέλλον με Καραλευθέρη

Σε μια εξαιρετική προσθήκη που θα ανεβάσει αρκετά το επίπεδο της φροντ λάιν της προχώρησε η ΦΕΑ. Οι διοικούντες τον σύλλογο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας κατόπιν συνεργασίας με τον νέο τους προπονητή, τον Αλέξη Καρατζά ήρθαν σε συμφωνία με τον Βασίλη Γιαννουλάκο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Ο πρώην σέντερ του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1984 και έχει ύψος 2μ.14εκ.. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και στη συνέχεια αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Άλιμο, ένα χρόνο στον Παπάγου, ενώ τα τρία χρόνια αγωνιζόταν στο Μαρούσι πριν μετακομίσει στη Λάρισα για την Ολύμπια και τον Γυμναστικό. Την τελευταία του σεζόν που αγωνίστηκε στην κανονική περίοδο με την ομάδα των βορείων προαστίων σε 16 αγώνες και σημείωσε 8 πόντους (2/8 βολές, 3/8 δίποντα), ενώ επίσης πήρε 12 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και 3 κοψίματα. Στα πλέι οφ, στους δυο αγώνες που έπαιξε το Μαρούσι κόντρα στον Παναθηναϊκό, σημείωσε 6 πόντους (2/4 βολές, 2/4 δίποντα, 7 ριμπάουντ). Επίσης, είχε 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο.

Παράλληλα, με την απόκτηση του Γιαννουλάκου οι ιθύνοντες της ΦΕΑ προχώρησαν σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση, η οποία αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Συγκεκριμένα, οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν τον νεαρό Λευτέρη Καραλευθέρη. Ο 19χρονος (11/08/1998) πλέι μέικερ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αίολο Ταύρου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του Αλέξη Καρατζά.

Να σημειωθεί πως στα παιχνίδια κόντρα στη ΦΕΑ, ο Καραλευθέρης στον πρώτο γύρο είχε πετύχει 4 πόντους, ενώ στον επαναληπτικό στο κλειστό του Ταύρου ήταν από τους κορυφαίους του Αιόλου με 21 πόντους κι ένα τρίποντο.

Πηγή: http://www.orizontes.gr/index.php/138481/fea-psilose-giannoulako-ependyse-gia-mellon-karaleftheri/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου