ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Με Δρουμπούκη και νέο… αίμα τα Πετράλωνα (B΄ ΕΣΚΑ)

Φωτογραφία του χρήστη Αναγέννηση Πετραλωνων.

Πολύ σημαντικές διαφοροποιήσεις έχει ο νέος σχεδιασμός της Αναγέννησης Πετραλώνων σε σχέση με τον αντίστοιχο των προηγούμενων χρόνων. Η διοίκηση, Γιάννη Βασιλόπουλου, έχει προσλάβει στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας τον έμπειρο προπονητή, Γιώργο Δρουμπούκη, αντί του κ. Τσιτσόπουλου, ενώ έχει προχωρήσει και σε μια σειρά αλλαγών αναφορικά με τον καταρτισμό του ρόστερ της ανδρικής ομάδας. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Συγκεκριμένα, στο έμψυχο δυναμικό της α’ ομάδας δεν υπάρχουν, πλέον, οι έμπειροι μπασκετμπολίστες, Λύτρας, Αναστασόπουλος, Πουλέρης, Σίμος και Σαραντόπουλος, σε αντίθεση με τον Διονυσόπουλο ο οποίος έχει, ήδη, ανανεώσει την συνεργασία του με τα στελέχη του σωματείου.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Αναγέννησης Πετραλώνων θα απαρτίζεται, τη νέα χρονιά, από αρκετούς παίκτες της εφηβικής ομάδας, η οποία θα καθοδηγείται από τον κόουτς, κ. Βαρβέρη, ο οποίος παραμένει στον ιστορικό σύλλογο για 11η σεζόν.

Επίσης,  οι Έφηβοι της Αναγέννησης Πετραλώνων θα συμμετάσχουν σε δύο Πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ (Κυριακή στη Β’ ΕΣΚΑ και Τρίτη στη Β’ ΕΣΚΑ), οι Παίδες του εν λόγω συλλόγου θα παρουσιαστούν στη νέα διοργάνωση της Β’ ΕΣΚΑ, ενώ οι Ακαδημίες του σωματείου θα γυμνάζονται υπό τις οδηγίες των προπονητών, κ. Τσίτουρα και κ. Χότζα.  

 Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Αναγέννησης Πετραλώνων θα εδρεύει, για μια ακόμα σεζόν, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ, ενώ τα αναπτυξιακά συγκροτήματα στο ανοιχτό γήπεδο του 43ου Δημοτικού Γυμναστηρίου της περιοχής, Θησείο. 

 Οι ομάδες, οι οποίες θα τεθούν, τη νέα σεζόν, αντιμέτωπες με τον Α.Σ Αναγέννησης Πετραλώνων, στο Πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών, είναι οι εξής:

 Α.Ο. Θεμιστοκλής Αιγάλεω, Φ.Ο.Τούφας, Ίρις Πετρούπολης, Κτησιφών Παιανίας, Γ.Σ. Κηφισιάς, Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας, Κ.Α.Ο. Εθνικός Ελληνορώσων, Α.Ο. Καρέα, Α.Ε.Κ. Περιστερίου, Φ.Ε.Α Ν.Φ-Ν.Χ, Α.Ο. Γαλατσίου, Γ.Α.Ο. Κουκουβαούνων και Αίολος Ταύρος 2006. 

Πηγή: http://gipedo.eu/index.php/menu-styles/d-eska/2061-me-droumpoyki-kai-neo-aima-ta-petralona

1 σχόλιο:

  1. Για να λέμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι η διοίκηση της Αναγέννησης Πετραλώνων είχε ανανεώσει την συνεργασία με τον κ. Τσιτσόπουλο ο οποίος είχε κάνει και συναντησεις με παιχτες που θα επάνδρωναν την ομάδα. Στην πορεία προέκυψε ο κ. Δρουμπούκης.Ο κ. Βασιλόπουλος άλλωστε, είναι γνωστό ότι διατηρεί στενές σχέσεις με τον νυν προπονητή της Αναγεννησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή