ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Προσθήκη Καραμπίνη - Ανανέωσαν Καραμπέκης, Σαρημπαλίδη στην ΑΕ Κομοτηνής (Γ΄ Εθνική)

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ε. Κομοτηνής Βasketball Club.

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ ΑΚΗ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Ο 21χρονος Guard, τα τελευταια 3 χρόνια αγωνιζόταν στην Ασπίδα Ξάνθης (Β´ και Γ' Εθνικη) ενω αγωνίστηκε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων και στον Ιωνικό Ιωνίας. Με την ομάδα των Ιωαννίνων προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελλληνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, όπου και κατέλαβαν την 4η θέση, οπως και στο σχολικό πρωτάθλημα.
Επιπλέον έχει κληθεί 2 χρόνια στην Εθνική Παίδων και Εφήβων.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίχτης της ΑΕ Κομοτηνης τόνισε "Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα που έχει στόχο την σκληρή δουλειά. Στην Ασπίδα Ξάνθης πέρασα πολυ ωραία χρόνια και τους ευχαριστώ όλους. Μου αρέσει πολυ ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας ενω σημαντικό ρόλο στην λήψη της απόφασης έπαιξε ο τρόπος που μου μίλησαν και οτι θα δουλέψω με νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά".

*** Ανακοινώνεται η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους αθλητές Δημήτρη Καραμπέκη και Γιώργο Σαρημπαλίδη, τους οποίους και ευχαριστούμε για την συνεργασία!

Πηγή: https://www.facebook.com/Aekomotinisbc/?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου