ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Άλλες δυο προσθήκες για τον Παννεαπολικό (Γ΄ Ανδρών)


Σε δύο ακόμα κινήσεις προχώρησε η ομάδα του Παννεαπολικού εντάσσοντας στο δυναμικό της τους Λάμπρο Κοτρώτσο και Δημήτρη Δεδούση. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


1)Λάμπρο Κοτρώτσο , ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του  shooting guard και την περασμένη σεζόν συμμετείχε στο ρόστερ της ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ στο πρωτάθλημα της Β Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α , έμπειρος αθλητής που αναμένεται να βοηθήσει τόσο επιθετικά όσο και οργανωτικά . Είναι η δεύτερη φορά που θα φορέσει τα χρώματα του Συλλόγου μας και είναι σίγουρα ένα χρήσιμο εργαλείο σε μία απαιτητική χρονιά.

2) Δημήτρη Δεδούση , αγωνίζεται στην θέση του Center και προέρχεται από το Εφηβικό τμήμα της ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ , δυναμικός με πλούσια φυσικά προσόντα έρχεται να δώσει λύσεις στην front line μας κερδίζοντας παράλληλα  εμπειρίες .

Για την μεταγραφή του Δ. Δεδούση ευχαριστούμε το ΔΣ της ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ για την συνεργασία.Καλοσωρίζουμε και τους 2 αθλητές και ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

Πηγή:http://aopanneapolikos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου