ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Πρώτη «σκακιέρα» στη Νέα Ιωνία (Γ΄ Εθνική)


Παράλληλα με την επιστροφή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης της Ε.Σ.Κ.Δ. Νέας Ιωνίας στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τα στελέχη του προσφυγικού σωματείου έχουν προβεί στις πρώτες τους κινήσεις, εν όψει της επόμενης σεζόν. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Η προπονητική «τριπλέτα», αποτελούμενη από τους κόουτς, Δημήτρη Δαμιανίδη, Δημήτρη Ραρή και Αντώνη Μπάκα, θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τα στελέχη της ανδρικής ομάδας, η οποία, όμως, δε θα πορευτεί, τη νέα σεζόν, με μερικούς εκ’ των πρωταγωνιστών για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, τη φετινή σεζόν.

Πρόκειται για τους παίκτες, Θάνο, Ιγκλέζο, Βεκρή και Δεληγιάννη, οι οποίοι δε θα υπηρετήσουν τον σύλλογο στο νέο Πρωτάθλημα.

 Εντός των επόμενων ημερών, τα στελέχη της Ε.Σ.Κ.Δ. Νέας Ιωνίας πρόκειται να προβούν στις σχετικές ανακοινώσεις, αναφορικά με τα ονόματα των παικτών, οι οποίοι θα πλαισιώσουν το ρόστερ του προσφυγικού τμήματος στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου