ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Μαζί ΔΑΣ Δραπετσώνας και «Θεμιστοκλής»



Την συνεργασία του με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» ανακοίνωσε ο ΔΑΣ Δραπετσώνας. SPORTSOFFICERS -Mαριάννα

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ», με σταθερότητα μέσα στο χρόνο, πραγματοποιεί βήματα προόδου στον αθλητισμό.

Το 2002 ξεκίνησε το καλοκαιρινό ΑΘΛΟπολις και από το 2004 άρχισε η εφαρμογή και του αθλητικού προγράμματος "Χειμερινό ΑΘΛΟπολις".

Τα προγράμματα διδασκαλίας που πραγματοποιεί ο Τομέας Αθλητισμού περιλαμβάνουν : καλαθοσφαίριση, ρυθμική γυμναστική, στίβο, ιππασία, ιστιοπλοΐα, επιτραπέζια αντισφαίριση, βόλεϊ, καράτε, tae kwon do, judo, ju jitsu, ζούμπα, μοντέρνο χορό, οδήγηση cart, ποδηλασία βουνού, μίνι ποδόσφαιρο, ξιφασκία, μίνι τένις.

Το 2007 ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» γίνεται μέλος των Αθλητικών Συναντήσεων Ιδιωτικών Σχολείων (Α.Σ.Ι.Σ.) και αποτελεί το μοναδικό ιδιωτικό σχολείο από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά που συμμετέχει στο θεσμό των Α.Σ.Ι.Σ.και προάγει τον σχολικό αθλητισμό.

Μέχρι σήμερα στο πλαίσιο των Α.Σ.Ι.Σ. ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» έχει διοργανώσει:

• 1 τουρνουά ποδοσφαίρου Λυκείων Σχολείων
• 5 τουρνουά καλαθοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων
• 1 φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Δημοτικών Σχολείων
• 1 τουρνουά ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων
• 1 τουρνουά χάντμπολ Δημοτικών Σχολείων
• 2 τουρνουά καλαθοσφαίρισης Γυμνασίων Σχολείων
• 1 τουρνουά ποδοσφαίρου Γυμνασίων Σχολείων
• 2 τουρνουά καλαθοσφαίρισης Λυκείων Σχολείων

Η πορεία μας συνεχίζεται.

Την επόμενη σχολική περίοδο 2017 - 2108, θα έχουμε την χαρά να συνεργαστούμε με το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας.
Η συνεργασία μας θα αφορά την ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης και την εκπαιδευτική πρόοδο των μαθητών-αθλητών καλαθοσφαίρισης και των δύο φορέων.

Ο Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ δραστηριοποιείται στα αθλήματα τις ρυθμικής γυμναστικής , τραμπολίνο  , tae kwon do ,πετοσφαιρισης και πολλα αλλα αθλήματα με διακρίσεις σε Ολυμπιακούς , παγκόσμιους αλλα και πανελλήνιους αγώνες .
Στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης τα τμήματα της βρίσκονται σε υψηλές κατηγορίες και οι ακαδημίες ειναι απο τις καλύτερες της Αττικης με πρώτες θέσεις και με πολλούς αθλητες σε αναπτυξιακά τμήματα της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης .

Η Διεύθυνση του Εκπ. Οργ. «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» και η Διοίκηση του Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, προχωρούν μαζί στην άμεση εφαρμογή του σχεδιασμού αυτής της συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου