ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ο Λευτέρης Χαραλαμπίδης στην Ε.Α. Νίκαιας (Β΄ Ανδρών)


Η Ένωση Αθλοπαιδιών Νίκαιας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο καλαθοσφαιρίστή Λευτέρη Χαραλαμπίδη. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Ο Λευτέρης είναι γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου  του 1980, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται στις θέσεις του play maker, αλλά και του shooting guard. Με την πλούσια εμπειρία και την εκτελεστική του δεινότητα έρχεται στη Νίκαια για να δώσει ένα πολύ ισχυρό όπλο στα χέρια του προπονητή μας, Θρασύβουλου Μανιάτη.

Ξεκίνησε την καριέρα του σε ανδρικό επίπεδο το 1998 φορώντας τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας, με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2001  στη Β'Εθνική και στην Α2. Έπαιξε στον Πορφύρα 2 χρονιές στην Γ' Εθνική και τα υπόλοιπα χρόνια στην Α' ΕΣΚΑΝΑ (Άρη Νικαίας, Προοδευτική, Εθνικό , Ρέντη, Φάρο και Πορφύρα). Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παννεαπολικού στη Β' ΕΣΚΑΝΑ.

Καλωσορίζουμε το Λευτέρη στο Σύλλογό μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.

Πηγή: http://www.eanikaiasbc.gr/2017/06/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου