ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Το Πολύγωνο σχεδιάζεται για Β’ ΕΣΚΑ


Στην σκιά της αναπάντεχης πτώσης του ανδρικού τμήματος στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ, τα οργανωτικά στελέχη της Α.Ε Γκύζη Πολυγώνου έχουν θέσει σε εφαρμογή το πρώτο πλάνο τους, με σκοπό να εμφανιστεί ανταγωνιστική η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης στο προσεχές Πρωτάθλημα. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Η ομάδα, η οποία υποβιβάστηκε, πρόσφατα, στη Γ’ ΕΣΚΑ, για μια άστοχη βολή, κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Νικηφόρο Αγίας Βαρβάρας-είχε κερδίσει με 12 πόντους εντός έδρας και ηττήθηκε με 13 πόντους εκτός έδρας- θα πορευτεί, τη νέα σεζόν, με τον κόουτς, Δημήτρη Ραρή, στην τεχνική ηγεσία της α’ ομάδας.

Ο εν λόγω κόουτς, ο οποίος εργάζεται και στην Ε.Σ.Κ.Δ. Νέας Ιωνίας, ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ανδρικής ομάδας, Δημήτρη Δαμιανίδη, ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας, κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν αντικαθιστώντας τον Αλέξανδρο Αθανασόπουλο στην συγκεκριμένη θέση.

Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό του ρόστερ της ανδρικής ομάδας, ο εξαιρετικός Πρόεδρος του σωματείου, Ηλίας Σάντας, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου έχουν προχωρήσει στην απόκτηση του εξελίξιμου πρώην πλέι-μέικερ του Αστέρα Πατησίων, Γιάννη Παπαδόπουλου, ενώ έχουν αποχαιρετήσει τους αθλητές, Ελ Γκάλι, Μητσόπουλο και Κοκκινίδη.

Επιπλέον, στο ρόστερ της ομάδας έχει επιστρέψει ο φόργουορντ, Χρήστος Κασκούρας, από τον Κ.Α.Ο. Λυκόβρυσης, ενώ έχει αποκτηθεί ο Μανώλης Γλύκας από ομάδα της Δ’ ΕΣΚΑ και ο Νικήτας Ζαμουράνης από τους Αγίους Αναργύρους.

Επίσης, οι άνθρωποι της Α.Ε. Γκύζη Πολυγώνου έχουν προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τους μπασκετμπολίστες, Ξανθόπουλο, Μυλωνά, Καλφαγιάννη, Νίκα, Μήτσο, και Αγορόπουλο, οι οποίοι θα ενίσχυσαν το τμήμα την περασμένη σεζόν στον… μαραθώνιο της Β’ ΕΣΚΑ.

Σκοπός του προπονητή της α’ ομάδας, Δημήτρη Ραρή, εν όψει της νέας χρονιάς, είναι η παρουσίαση ελκυστικού μπάσκετ από το τμήμα του, ενώ στόχος του κόουτς των αναπτυξιακών τμημάτων, Σπύρου Κανελλόπουλου, δεν είναι άλλος από την ανοδική εξέλιξη του ταλέντου των νεαρών μπασκετμπολιστών του σωματείου.  

Η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης της Α.Ε. Γκύζη Πολυγώνου πρόκειται να στεγαστεί, ξανά, στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, Στρέφη, ενώ τα τμήματα υποδομής του συλλόγου θα γυμνάζονται, ξανά, στο 24ο Γυμνάσιο και Λύκειο της περιοχής, Πολύγωνο.

Επίσης, η «ψυχή» του συλλόγου και παλιός παίκτης της ομάδας, Χάρης Τζιτζικαλάκης, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Α.Ε.Γκύζη Πολυγώνου, ως διοικητικό στέλεχος, με την ευχή να συνδυάσει το όνομα του με επιτυχίες. 

Τέλος, η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Α.Ε. Γκύζη Πολυγώνου πρόκειται να συμμετάσχει στον 1ο όμιλο του επόμενου Πρωταθλήματος της Γ’ ΕΣΚΑ, αντιμετωπίζοντας τις εξής ομάδες.

 Δίας Χαϊδαρίου, Γ.Σ.Βριλήσσια, Α.Ο. Θρακομακεδόνων, Α.Ο.Πικερμίου, Μελάς Άγιος Ελευθέριος, Ολυμπιάδα 96’, Π.Α.Κ. Χαλανδρίου, Α.Π.Σ.Οιωνός, Μαίανδρος Ηλιούπολης, Οίον Αγίου Στεφάνου, Π.Α.Ο. Θρίαμβος Δάφνης-Αθηνών, Ε.Φ.Ο.Α. «Σπύρος Λούης» και Α.Ο. Πολιτεία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου