ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

«Ψηλώνει» και δυναμώνει ο Φοίνικας Πειραιά (Α΄ Γυναικών)


Με διαφορετικό «προφίλ», σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, πρόκειται να παραταχθεί το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Φοίνικα Πειραιά, στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Η ιστορική ομάδα, η οποία θα καθοδηγείται, την επόμενη σεζόν από τον υπέροχο προπονητή και άνθρωπο, Κυριάκο Αράπη, έχει ενισχυθεί με χαρισματικές αθλήτριες, οι οποίες θα διεκδικήσουν την κατάκτηση της καλύτερης δυνατής θέσης στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, στο έμψυχο δυναμικό του Φοίνικα Πειραιά ανήκει, πλέον, η Ελένη Βράκα (γκαρντ και πλέι-μέικερ), η οποία επιστρέφει στο «κυανόλευκο» ρόστερ ύστερα από την ολοκλήρωση της, διετούς διάρκειας, θητείας της στον Φάρο Κερατσινίου, όπως και η πρώην πλέι-μέικερ του Μανδραίκού και του Φάρου Κερατσινίου, Αράμπαλη.

Ακόμα, στο ρόστερ του Φοίνικα Πειραιά ανήκει η πρώην φόργουορντ του Ατρομήτου Πειραιά, Ρούλα Λαουλάκου, η τέως φόργουορντ της ίδιας ομάδας, Πόπη Σιντζάνη, η τέως πλέι-μέικερ της ίδιας ομάδας, Πετρίνα Μοσχονά και η πρώην γκαρντ και φόργουορντ του Σπόρτιγκ, Ειρήνη Οικονομίδου!

Επιπλέον, τη φανέλα του Φοίνικα Πειραιά θα συνεχίσουν να φορούν οι μπασκετμπολίστριες, Οικονομοπούλου, Λιβανού (φόργουορντ), Φακίρη (φόργουορντ) και Κουταλιανού (φόργουορντ).

Αντίθετα, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί η Σταυρούλα Βροχίδου, η οποία θα συνεχίσει την καριέρα της στον Α.Ο. Παγκρατίου, μαζί με την αδερφή της, Βούλα Βροχίδου.

Ο Φοίνιξ Πειραιά, ο οποίος τερμάτισε, πέρσι, στην 4η θέση του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, θα επιδιώξει, τη νέα σεζόν, να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, με την ευχή να πετύχει τον σκοπό του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου