ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Πέτρουλας, Κεχρής, Δημήτρης Στεφάνου, παραμένει Δημάκος, στη ΝΕΜ (Α΄ Ανδρών)
Ακόμα μια πολύ ηχηρή μεταγραφή πραγματοποίησε η ΝΕΜ. Απέκτησε τον Αλέκο Πέτρουλα (2.02μ power forward). Πρόκειται για έναν έμπειρο ψηλό με πολύ βαρύ βιογραφικό (Έσπερος, Περιστέρι, Ηλυσιακός, Πανελλήνιος, Ψυχικό, Αετός, Πανελευσινιακός) και με μια εξαιρετική χρονιά πέρσι στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με την ομάδα του Πανελευσινιακού. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Επίσης απέκτησε τον «μικρό» Βαγγέλη Κεχρή (under 22, point guard) που μόνο μικρός δεν είναι με τις δυνατότητες που έχει. Πέρσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με την ομάδα της Πεύκης.
Στην ομάδα της ΝΕΜ παρέμεινε ο Νίκος ο Δημάκος (under 22, center) αφού εκτιμήθηκε η εξαιρετική απόδοσή του στο φετινό Β΄ γύρο του πρωταθλήματος καθώς και ο πολύ καλός χαρακτήρας του και η αγάπη του για το σύλλογο.

Πάρα πολύ σημαντική είναι και η επιστροφή ενός μεγαρίτη έμπειρου αθλητή ο οποίος έχει παίξει και παλιότερα με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα, έχει τιμήσει πολλάκις την φανέλα της ΝΕΜ. Στεφάνου Δημήτρης! Επέστρεψε για να δυναμώσει τον τοπικό κορμό της ομάδας και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της πόλης του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου