ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Οι πρώτες μεταγραφές του Πολυνίκη Αγ. Βαρβάρας (Β΄ ΕΣΚΑ)

Φωτογραφία του Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πολυνίκης.Φωτογραφία του Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πολυνίκης.Φωτογραφία του Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πολυνίκης.
Φωτογραφία του Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πολυνίκης.

Η μπασκετική οικογένεια του Πολυνίκη Αγ. Βαρβάρας καλοσώρισε τις πρώτες τέσσερις προσθήκες της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΚΑ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις του συλλόγου:

''Καλωσορίζουμε τον Παπαδόπουλο Τάσο, έτος γέννησης 1997, στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας.Ο Τάσος θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο με την φανέλα του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας προερχόμενος από την Δάφνη Δαφνίου και την Β΄ Εθνική κατηγορία. Ευχαριστούμε θερμά το ΔΣ της Δάφνης Δαφνίου, καθώς και τους κ.κ. Vaggelis Glukos, ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ και Μακης Σωφρονιαδης για την εμπιστοσύνη τους προς τον σύλλογο μας και την παραχώρηση του αθλητή.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Δουρουντού, έτος γέννησης 1996, στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας.Ο Γιώργος θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο με την φανέλα του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας προερχόμενος από τον Ποσειδώνα Νέα Ψυχικού και την Α΄ ΕΣΚΑ.
Ο ταλαντούχος νεαρός αθλητής, ξεκίνησε την αγωνιστική του πορεία στον ΓΣ Αγίων Αναργύρων όπου και έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με τον προπονητή μας κ.Στρατικόπουλο Ηλία.

Καλωσορίζουμε τον Κοντούλη Παναγιώτη, έτος γέννησης 1996, στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας.
Ο Panagiotis θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο με την φανέλα του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας προερχόμενος από τον Μανδραικό ΑΟ και την Β΄ Εθνική κατηγορία.Ο Παναγιώτης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Μανδραικού και πολύ νωρίς έγινε μέλος της Ανδρικής ομάδας και συμμετείχε στις Ανόδους μέχρι την Β΄ Εθνική κατηγορία, όπου και αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Ευχαριστούμε θερμά το ΔΣ του Μανδραικού για την εμπιστοσύνη τους προς τον σύλλογο μας και την παραχώρηση του αθλητή.

Καλωσορίζουμε τον Κώνστα Κώστα, έτος γέννησης 1991, στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας.
Ο Kostas θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο με την φανέλα του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας προερχόμενος από την ΑΕΓ Αιξωνή Γλυφάδας και την Β΄ΕΣΚΑΝΑ.Ο Κώστας αγωνίστηκε επί 2 χρόνια στην Ηλιούπολη, όπου και πανηγύρισε την Άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑ, πριν πάρει μεταγραφή στην Αιξωνή.''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου