ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Δρακωτός, Καρατζόγλου οι νέες μεταγραφές της Ν.Ε.Μ (Α΄ Ανδρών)


Σε 2 ακόμη σημαντικές μεταγραφές προέβη η ομάδα της ΝΕΜ, ώστε να παρουσιασθεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο επερχόμενο Πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Συγκεκριμένα, απέκτησε τον under 22, point guard, Σπύρο Δρακωτό, από τον Πανελευσινιακό, ο οποίος αποτελεί για την Ν.Ε.Μ. μια καλή επιλογή, καθώς έρχεται να συμπληρώσει το παζλ των «κουμανταδόρων» της ομάδας, πίσω από τους αρχηγούς Καραποστόλου & Κοντόπουλο αλλά και να δώσει στους coaches μια παραπάνω επιλογή στους παίχτες under 22. Ο Δρακωτός προέρχεται από 2 χρονιές στις Εθνικές Κατηγορίες (πέρσι Β΄ Εθνική με Πανελευσινιακό και πρόπερσι Γ΄ Εθνική με Μανδραϊκό) και σαφώς έχει εικόνες που θα τον βοηθήσουν να ανταπεξέλθει στο ομολογουμένως δύσκολο Πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.. 
Η δεύτερη μεταγραφή είναι ο επίσης under 22, forward Βαγγέλης Καρατζόγλου, από τον Τελαμώνα. Ο Καρατζόγλου έρχεται από γεμάτες, σε λεπτά συμμετοχής, σεζόν στο Πρωτάθλημα της Β΄ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., παρά το μικρό της ηλικίας του, για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε μια σαφώς απαιτητικότερη ομάδα με έντονο ανταγωνισμό και στο εσωτερικό της και με τους «αντιπάλους» της. 
Από τις παραπάνω μεταγραφές φαίνεται ότι τόσο η Διοίκηση όσο και ο coach Μάνταλος δεν ενέδωσαν στις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπερβολικές απαιτήσεις (είτε αγωνιστικές είτε οικονομικές) των μέχρι πρότινος under 22 αθλητών της ομάδας και μάλλον βαδίζουμε προς ολοκληρωτική αντικατάστασή τους. Βέβαια, όσοι ανήκουν στην ομάδα (π.χ. Αθανασόπουλος) για να αποδεσμευθούν θα πρέπει να δώσουν το ανάλογο αντίτιμο, οπότε αναμένονται εξελίξεις.

Πηγή: https://www.facebook.com/BASKETNEM/posts/461575570868500

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου