ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Οι Διόσκουροι έχουν νέο προπονητή στο δυναμικό τους (Γ΄ Εθνική)

Φωτογραφία του χρήστη Α.Σ Διόσκουροι.

Το ΑΣ Διόσκουροι Κοζάνης μέσα από πολύωρες συσκέψεις κατήρτισε ένα μεσοπρόθεσμο αναπτυξιακό πλάνο με στόχο την ανάδειξη νέων αθλητών από τις υποδομές του.
Το ΔΣ των Διόσκουρων για να υποστηρίξει αυτό το πλάνο επέλεξε ομόφωνα για υπεύθυνο προπονητή του αναπτυξιακού προγράμματος τον Ζήση Μπαρτζώκα δείχνοντάς του απόλυτη εμπιστοσύνη. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Ο Ζήσης ήταν ο πρώτος τεχνικός που είχαν οι Διόσκουροι όταν πρωτοδημιουργήθηκαν, ερχόμενος από το αναπτυξιακό του Άρη Θεσ/νίκης, και οι γενιές των αθλητών με τις οποίες δούλεψε διακρίθηκαν αργότερα σε παιδικό και εφηβικό παίρνοντας τα πρωταθλήματα ΕΚΑΣΔΥΜ αλλά και κάνοντας καλή πορεία στην ημιτελική φάση στην Θεσ/νίκη.

Από την συζήτηση προέκυψε ότι ο νέος τεχνικός και το ΔΣ μοιράζονται το ίδιο όραμα για τον σύλλογο. Το νέο πλάνο έχει καινοτομίες ως προς την λειτουργία του συλλόγου σαν σύνολο. Ο κόουτς Μπαρτζώκας θα είναι προπονητής και στο εφηβικό τμήμα όπου θα ξανασυναντήσει την τελευταία γενιά αθλητών με τους οποίους είχε συνεργαστεί στους Διόσκουρους.
Πλέον με την ένταξη του νέου προπονητή στο δυναμικό των Διόσκουρων ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τον σύλλογο σαν συνέχεια των προηγουμένων.
'Οπως έγραψε και ο Σαίξπηρ ¨ότι είναι παρελθόν είναι πρόλογος¨ και ο πρόλογος του νέου προπονητή έχει γραφτεί με επιτυχίες για τον σύλλογο.

Στο παρελθόν ο έμπειρος τεχνικός είχε εργαστεί στις ακαδημίες του Άρη Θεσ/νίκης, στους Διόσκουρους όπου και πέτυχε την άνοδο στην Γ΄ εθνική αλλά και την παραμονή στην κατηγορία την επόμενη χρονιά.

Επίσης διετέλεσε προπονητής στην Σιάτιστα στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής.
Τον καλωσορίζουμε πίσω στο σπίτι του και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.

Πηγή: http://www.dioskouroibc.gr/content/oi-dioskoyroi-exoyn-neo-proponiti-sto-dynamiko-toys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου