ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Δ. Διαμιανίδης: ''Μία από τις καλύτερες χρονιές μου''


Μετά από έναν υποβιβασμό συνήθως υπάρχει απογοήτευση και χρειάζεται χρόνος για να μπει μία ομάδα σε τροχιά επιστροφής. Τα πράγματα, όμως, στη Νέα Ιωνία δεν έγιναν έτσι. Με την ομάδα να υποβιβάζεται στην Α' ΕΣΚΑ τα ηνία ανέλαβε ο Δημήτρης Δαμιανίδης και μερικούς μήνες μετά πανηγύρισαν το come back. Ο έμπειρος κόουτς, που για τρίτη φορά οδηγεί έναν σύλλογο στις Εθνικές κατηγορίες, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για όσα έγιναν τη φετινή σεζόν και έφεραν την ομάδα των Βορείων προαστίων στην Γ' εθνική. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Αναλυτικά όσα δήλωσε


Για την άνοδο με την Νέα Ιωνία και την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες

"Τα συναισθήματα μόνο θετικά μπορεί να είναι μετά από μία τέτοια σεζόν. Όταν η δουλειά που κάνεις βγάζει αποτελέσματα τότε δεν γίνεται να μην είσαι χαρούμενος. Πραγματικά αυτή ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές μου.
Η ομάδα επέστρεψε άμεσα στις Εθνικές κατηγορίες και στην παρούσα φάση κάνουμε κάποιες κινήσεις να ενισχύσουμε το ρόστερ, ενώ παράλληλα προσπαθούμε να κρατήσουμε έναν βασικό κορμό από φέτος. Στόχος μας θα είναι και τη νέα σεζόν να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική που θα μπορεί να παλεύει κάθε παιχνίδι".


Για την πορεία της ομάδας μέσα στη χρονιά

"Ξεκινήσαμε αρκετά δυναμικά το πρωτάθλημα. Γενικά μέσα στη χρονιά δεν είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα αντίθετα, όμως, είχαμε σταθερή πορεία. Κάποιες ήττες που έγιναν θα τις χαρακτήριζα εντός προγράμματος. Στο δεύτερο γύρο αντιμετωπίσαμε μία μίνι κρίση όταν χάσαμε από τα Μελίσσια στην έδρα, όμως αυτό ίσως μας έκανε καλό για να συσπειρωθεί η ομάδα. Μετά από εκείνο το ματς κάναμε μόλις μία ήττα μέχρι το τέλος της χρονιάς κερδίζοντας την άνοδο μας".


Για το στόχο της ανόδου και πότε μπήκε στο μυαλό τους

"Προσωπικά το πίστευα από την αρχή γιατί είχαμε καλή ομάδα. Όταν μετά τα Μελίσσια κάναμε το σερί ολοένα και το σκεφτόμασταν πιο έντονα. Στην προτελευταία αγωνιστική όταν κερδίσαμε εκτός έδρας το Χαλάνδρι εκεί πιστεύω ότι όλοι άρχισαν να πιστεύουν ότι μπορούμε. Μετά από εκείνο το ματς κρατήσαμε ζωντανές τις ελπίδες να μπούμε πλέι οφ και το πιστέψαμε".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου