ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ο Διόνυσος στηρίζει τη νεολαία (Δ΄ ΕΣΚΑ)


Με πολλούς νεαρούς μπασκετμπολίστες και τον ίδιο κόουτς θα πορευτεί η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Α.Ο. Διονύσου στο προσεχές Πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Ο έμπειρος προπονητής, Δημήτρης Βασιλακάκος, ο οποίος παραμένει για τρίτη δεκαετία στον σύλλογο, είναι αποφασισμένος να στηριχτεί στις προσπάθειες αρκετών νεαρών μπασκετμπολιστών, οι περισσότεροι εκ’ των οποίων προέρχονται από το φυτώριο του συλλόγου, κάτι το οποίο φανερώνεται από το γεγονός πως ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Καλάς, είναι μόλις 22 ετών.

Ο έμπειρος προπονητής περιμένει, αυτό το χρονικό διάστημα, την επιστροφή πολλών φοιτητών στο ρόστερ του ανδρικού τμήματος, οι οποίοι έλειψαν, πέρσι, από τις δραστηριότητες της α’ ομάδας, λόγω αυξημένων εκπαιδευτικών υποχρεώσεων, ενώ θα συνεργαστεί, τη νέα σεζόν, με τον εξελίξιμο μπασκετμπολίστα του Πανερυθραίκού, Τάσο Βλασόπουλο, ο οποίος γεννήθηκε το έτος 1999!

Ακόμα, οι ομάδες καλαθοσφαίρισης του Α.Ο. Διονύσου θα εδρεύουν, για τρίτη σεζόν, στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής των Βορείων Προαστίων, το οποίο, όμως, δε διαθέτει παρκέ… Παρ’ όλα αυτά, τα αρμόδια μέλη της Δημοτικής Αρχή του Δήμου Διονύσου έχουν δεσμευτεί για την τοποθέτηση παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο της εν λόγω περιοχής μέχρι το πέρας του 2017, ώστε να γίνουν πιο ευμενείς οι συνθήκες εκγύμνασης των νεαρών αθλητών του συλλόγου.

Επιπλέον, ο παλιός μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Βασίλης Σούλης, δεν συνεργάζεται, πλέον, με τα στελέχη του Α.Ο. Διονύσου, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, με συνέπεια τα μέλη του συλλόγου να αναζητούν τον διάδοχο του στην τεχνική ηγεσία των αναπτυξιακών ομάδων του εν λόγω συλλόγου.

Επίσης, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Διονύσου θα αντιμετωπίσει, στο νέο Πρωτάθλημα ης Δ’ ΕΣΚΑ, τους εξής αντιπάλους: Άτταλος Καματερού, Λεόντειος, Α.Ο. Εκάλης, Νίκη Δροσιάς, Πήγασος Κυψέλης, Αστέρας Πατησίων, Άρτεμις Αχαρνών, Α.Σ.Ο.Χ. Φοίβος, Σ.Κ. Άνοιξη, Α.Π.Ε.Σ. Καπανδριτίου και Α.Ο. Περισσού.  Στόχος των στελεχών του ανδρικού συγκροτήματος δεν είναι άλλος από τη διεκδίκηση της ανόδου της α’ ομάδας στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ της σεζόν, 2018-2019. 

Τέλος, στον διοικητικό θώκο του συλλόγου, ο οποίος στελεχώνεται από, περίπου, 150 μπασκετμπολίστες, παραμένει ο Λάζαρος Γεωργοκίτσος, ο οποίος στέκεται, καθημερινά, αρωγός στην ανάπτυξη του Α.Ο. Διονύσου σ’ όλα τα επίπεδα. 

Πηγή: http://www.gipedo.eu/index.php/menu-styles/d-eska/2017-o-dionysos-stirizei-ti-neolaia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου