ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ανταγωνιστικός ο Πήγασος Κυψέλης (Δ΄ ΕΣΚΑ)


Πορεία αντάξια των δυνατοτήτων του με σκοπό τη διεκδίκηση της ανόδου στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ ευελπιστεί να διαγράψει, τη νέα σεζόν, ο Πήγασος Κυψέλης. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα



Η ανδρική ομάδα μπάσκετ, η οποία θα πορευτεί με τον έμπειρο προπονητή, Κώστα Τσιαφούτη, στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδα, για μια ακόμα χρονιά, έχει, ήδη, διατηρήσει στο ρόστερ της τους μπασκετμπολίστες, Τσιρόπουλο και Τσιμπλάκο, ενώ, προσεχώς, θα ολοκληρώσει όλες τις κινήσεις οι οποίες αφορούν την συμπλήρωση του ρόστερ του ανδρικού τμήματος.

Η ομάδα, η οποία τιμωρήθηκε, πέρσι, με αφαίρεση τεσσάρων πόντων από τα αρμόδια στελέχη της Ε.Σ.Κ.Α, λόγω της μη παρουσίας του παιδικού συγκροτήματος στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα, θα εισέλθει στον προσεχή… μαραθώνιο της Δ’ τοπικής κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας άλλες 11 ομάδες, δύο φορές, έκαστη, κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο λόγος για τους Άτταλο Καματερού, Λεόντειο, Α.Ο. Εκάλης, Νίκη Δροσιάς, Α.Ο. Διονύσου, Αστέρα Πατησίων, Άρτεμις Αχαρνών, Α.Σ.Ο.Χ. Φοίβος, Σ.Κ. Άνοιξη, Α.Π.Ε.Σ. Καπανδριτίου και Α.Ο. Περισσού.

Πρωταρχικός σκοπός της ομάδας, η οποία θα στεγαστεί, ξανά, στο κλειστό γυμναστήριο της Γκράβας, είναι η κατάκτηση μιας εκ’ των πρώτων τεσσάρων θέσεων, προκειμένου η ομάδα να ανέλθει απευθείας στη Γ’ ΕΣΚΑ-αν τερματίσει στην 1η θέση- ή να αγωνιστεί για την κατάκτηση μιας εκ’ των υπόλοιπων τριών θέσεων, οι οποίες θα οδηγήσουν το τμήμα στη Γ’ ΕΣΚΑ.

 Σε ό,τι αφορά την οργάνωση των ομάδων υποδομής του συλλόγου, ο Παντελής Ιωάννου θα κοουτσάρει την εφηβική ομάδα του εν λόγω συλλόγου, ενώ ο Δημήτρης Γκίνης, ο οποίος ξεκίνησε, πρόσφατα, να συνεργάζεται με τον σύλλογο θα φροντίσει για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των υπολοίπων τμημάτων, τα οποία θα εδρεύουν στο ανοιχτό γήπεδο της οδού, Κυπριάδου, της περιοχής, Γκράβα, τη νέα σεζόν.   

Πηγή: http://www.gipedo.eu/index.php/menu-styles/d-eska/2007-antagonistikos-o-pigasos-kypselis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου