ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Παραμένει στο “τιμόνι” του ΑΟΚ Χανίων ο Δημήτρης Ροδάς (Γ΄ Εθνική)


Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνων υποδομών Δημήτρης Ροδάς θα παραμείνει στο πόστο του και την προσεχή αγωνιστική περίοδο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Μετά από συνάντηση του Βορειοελλαδίτη προπονητή με μέλη της διοίκησης του ΑΟΚ, υπήρξε ταύτιση απόψεων που άπτονται με τους στόχους που θέτει στο εξής η ομάδα και έγινε αντιληπτό ότι η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών δύναται να αποτελέσει έναν σημαντικό παράγοντα για να γίνουν την προσεχή χρονιά, ακόμα περισσότερα βήματα μπροστά.

Ο προπονητής του ΑΟΚ Δημήτρης Ροδάς παραμένει στο σύλλογο αφενός για να βοηθήσει την ομάδα στην “παρθενική” της παρουσία στη Γ’ Εθνική, ων φυσικά και ο τεχνικός που την οδήγησε στην κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος. Αφετέρου, να συμβάλλει με τις γνώσεις, το ήθος του αλλά και την εμπειρία του, στην περαιτέρω βελτίωση των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας που αποτελεί και τον απώτερο στόχο μας. Να δημιουργήσουμε δηλαδή σωστούς αθλητές και σωστούς χαρακτήρες.

Μετά τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, συνεχίζεται ο (εν εξελίξει) σχεδιασμός, σε όλα τα επίπεδα, ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: http://www.aokchania.gr/parameni-sto-timoni-o-dimitris-rodas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου