ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Επέστρεψε η σημαία στον ιστό της - Ο Αλέξης Καρατζάς στο τιμόνι της ΦΕΑ (Β΄ ΕΣΚΑ)

ΦΕΑ: Κώστας Ρωμοσιός, Αλέξης Καρατζάς και μεταγραφές

«Όπου ΦΕΑ και Κώστας Ρωμοσιός… Όπου Κώστας Ρωμοσιός και ΦΕΑ!!! Έπειτα από ένα χρόνο, ο έμπειρος γκαρντ επιστρέφει «σπίτι του». Ο Ρωμοσιός που έχει συνδέσει το όνομά του με τον σύλλογο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, η …σημαία της ομάδας και επί σειρά ετών αρχηγός της συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Η επιστροφή του στη ΦΕΑ σημαίνει πολλά από μόνη της, με τον έμπειρο γκαρντ να επιθυμεί να την βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ. Ο Ρωμοσιός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΛΦΜ Αχαρνής, παίζοντας σημαντικό ρόλο προς την άνοδο της ομάδας του Μενιδίου στην Α’ ΕΣΚΑ.

Ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ στο διαδίκτυο δηλώνει ενθουσιασμένος για την επιστροφή του κρατώντας παράλληλα χαμηλούς τόνους για το νέο πρωτάθλημα. «Ένα τηλέφωνο από την “μάνα μου”, την πρόεδρο Ελένη Νικολέτου ήταν αρκετό για να πω το “ναι”», δήλωσε αρχικά ο Ρωμοσιός και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που επέστρεψα …σπίτι μου. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια αυτή την ώρα. Μόνο δουλειά και τίποτα παραπάνω».

Δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Θοδωρή Καλιώρα η ΦΕΑ για τον πάγκο της. Με ταχύτατες κινήσεις οι διοικούντες τον σύλλογο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας συναντήθηκαν και συμφώνησαν με τον Αλέξη Καρατζά να αναλάβει τις τύχες των «κυανέρυθρων» στον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ.

Ο Καρατζάς, που έχει περάσει από τον πάγκο του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας και μόνο επιτυχημένο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το έργο του στο μέχρι πρότινος πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, επιστρέφει για τρίτη φορά στην τεχνική ηγεσία της ΦΕΑ. Η πρώτη ήταν το 2007 όταν η ομάδα ονομάζονταν Άτταλος – ΦΕΑ και αγωνίζονταν στη Β’ Αθηνών και η δεύτερη το 2010 στην Α’ Αθηνών».

Πηγή: http://www.orizontes.gr/index.php/138344/fea-kostas-romosios-aleksis-karatzas-kai-metagrafes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου