ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Σχεδιάζεται για επιστροφή η Παλατιανή (Γ΄ ΕΣΚΑ)


Λίγο καιρό έπειτα από την πτώση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ, τα στελέχη του Α.Ο.Ν. Παλατιανής ετοιμάζουν τα πλάνα τους με σκοπό την άμεση επιστροφή του συγκροτήματος στον… μαραθώνιο της Β’ τοπικής κατηγορίας. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Ο διοικητικός ηγέτης του ιστορικού σωματείου, Παναγιώτη Κατριβάνος και οι συνεργάτες του έχουν προχωρήσει σε μια σειρά κινήσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν, στο τέλος του τρέχοντος μηνός, με την ευχή να προοδεύσει ο σύλλογος, την επόμενη χρονιά.

Μέχρι στιγμής, πάντως, στο «τιμόνι» της ομάδας θα παραμείνει ο έμπειρος προπονητής, Νίκος Μηλιωρίτσας, ενώ αρκετοί μπασκετμπολίστας της περσινής ομάδας, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο.

Ο λόγος για τους, Γιάννη Πετρόπουλο (σμολ-φόργουρντ), Βασίλη Ηλιάδη (πλέι-μέικερ και γκαρντ), Γιάννης Ηλιάδη (πλέι-μέικερ), Χάρη Κατριβάννο (γκαρντ και φόργουορντ), Καλανίδη (φόργουορντ), Παναγόπουλο (πλέι-μέικερ και γκαρντ) και Κουφό (σέντερ), οι οποίοι έχουν, ήδη, ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα.

Αντίθετα, παρελθόν από τον σύλλογο αποτελούν οι αθλητές, Λάμπρος Μπάρτζος (φόργουρντ), Σκούρος, Θωμόπουλος και Λοίζος.  



Επίσης, η εφηβική ομάδα του σωματείου θα καθοδηγείται, τη νέα σεζόν, από τον προπονητή, Νίκο Κοκκινοβασίλη, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου θα εργασθούν οι προπονητές, Μπαρβέρης, Πλατάνας και Μέσας.    

Πηγή: http://www.gipedo.eu/index.php/menu-styles/d-eska/1877-sxediazetai-gia-epistrofi-i-palatiani

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου