ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ανταγωνιστική ομάδα δημιουργεί η Πεύκη (A΄ ΕΣΚΑ)


Λίγο καιρό έπειτα από τη νέα πτώση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Α.Ο. Πεύκης στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, τα στελέχη του συγκεκριμένου συλλόγου έχουν προβεί σε ορισμένες σημαντικές ενέργειες, προκειμένου να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα, εν όψει της επόμενης σεζόν. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής, Κώστας Κοντομηνάς, ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομα του με την άνοδο του Α.Ο. Πεύκης στη Γ’ Εθνική και την παραμονή του σ’ αυτήν, από το Πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ, θα συνεχίσει να εργάζεται στο σωματείο από την περιοχή των Βορείων Προαστίων.

Επιπλέον, ο πρώην σέντερ της Δάφνης Δαφνίου, Φιλιππόπουλος, ο τέως γκαρντ και σμολ-φόργουορντ του Προμηθέα Χαλανδρίου, Τασιόπουλος και ο πρώην φόργουορντ της ίδιας ομάδας, Ανδρουλάκης, έχουν, ήδη, αποφασίσει να αποδεχθούν τις προτάσεις των στελεχών του σωματείου για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ακόμα, στο ρόστερ της ομάδας έχουν παραμείνει, από την περσινή σεζόν, οι αθλητές, Σημαιόπουλος, Χασάπης και Μαντζάνας, ενώ από το ανδρικό τμήμα του Α.Ο. Πεύκης έχουν αποχωρήσει οι μπασκετμπολίστες, Μελάς και Τάγαρης.

Επιπλέον, οι νεαροί και εξελίξιμοι μπασκετμπολίστες της εφηβικής ομάδας, Καπένης (πλέι-μέικερ) και Ασπραδάκης (φόργουορντ και σέντερ), πρόκειται να προβιβαστούν στις αγωνιστικές δραστηριότητες του ανδρικού τμήματος του εν λόγω σωματείου.

Σχετικά με τον προγραμματισμό των ομάδων υποδομής των «μπλε», ο κ. Κοντομηνάς θα κοουτσάρει το παιδικό τμήμα του σωματείου, ο κ. Τσιασιώτης το εφηβικό συγκρότημα του Α.Ο. Πεύκης και ο προπονητής, Άγγελος Παντόπουλος, θα εργασθεί στις ομάδες Ακαδημιών του συλλόγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου