ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Τρεις μετεγραφές έκανε ο ΓΑΣ Κομοτηνής (Γ΄ Εθνική)




Τρεις νέες μεταγραφές έκανε ο ΓΑΣ Κομοτηνής και ο Γιώργος Σκεμπής ανέλαβε να παρουσιάσει τους νέους στους παλιούς. Πρόκειται για τον Βολιώτη guard Βασίλη Γιωτόπουλο, τον Γρεβενιώτη forward Γιώργο Παλάσκα και τον Κομοτηναίο center Θανάση Μπορμπίδη. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Βασίλης Γιωτόπουλος: Ο 25χρονος, ύψους 1.87 guard από το Βόλο, αγωνίστηκε έως τα 20 του χρόνια (2012) στην Ανάληψη Βόλου. Τις δύο επόμενες σεζόν (2012-2014), έπαιξε στους Τιτάνες Παλαμά - στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής - κερδίζοντας την άνοδο στην Β εθνική τη σεζόν 2013-2014. Τις χρονιές 2014-2016 αγωνίστηκε στη Μεταμόρφωση Βόλου επίσης στη Γ εθνική, ενώ μετά την αποχώρηση της Μεταμόρφωσης από το πρωτάθλημα μεσούσης της σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε για το υπόλοιπο της χρονιάς στον Ίωνα Βόλου στην Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. κερδίζοντας της άνοδο στην Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ., υπηρετώντας παράλληλα τη στρατιωτική του θητεία. Πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου, στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και κατά συνέπεια την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία.

Καταγράφοντας λοιπόν στο βιογραφικό του τρεις ανόδους, φέτος ήρθε στην ομάδα μας να βοηθήσει με την εμπειρία του στο πρωτάθλημα Γ εθνικής. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία, και καλή αγωνιστική χρονιά.

Γιώργος Παλάσκας: Ο Γιώργος Παλάσκας έχει ύψος 1,95, αγωνίζεται στη θέση του small forward και κατάγεται από τα Γρεβενά.

Ο Γιώργος είναι 19 ετών και σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ξεκίνησε μπάσκετ στις Ακαδημίες του Πρωτέα Γρεβενών και εκεί έπαιξε μέχρι τα 16 του χρόνια, όπου βγήκε πρωταθλητής ΕΚΑΣΔΥΜ στο πρωτάθλημα παίδων. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου Γρεβενών όπου έπαιξε για δύο χρόνια. Τη χρονιά 2015-2016 με το σχολείο του έφτασε στο final 4 των Λυκείων στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα. Τη σεζόν 2016-17 γυμναζόταν με την ομάδα μας όπου φάνηκε η καλή μπασκετική παιδεία που έχει αλλά και ο εξαίρετος χαρακτήρας του. Τον καλωσορίζουμε στο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ και του ευχόμαστε να είναι γερός και καλή αγωνιστική αγωνιστική χρονιά.

Θανάσης Μπορμπίδης: Ο ταλαντούχος 17χρονος center ύψους 2,01 ήρθε φέτος στην ομάδα μας. Ο Θανάσης γέννημα θρέμμα Κομοτηνής, ήταν παίκτης της ΑΕ Κομοτηνής και φέτος εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνίζεται από δω και στο εξής με τα χρώματα της ‘Κομοτηνής’. Ο ψηλός που αγωνίζεται κάτω από το καλάθι είναι γεννημένος το 2000 και θα ενισχύσει το ΓΑΣ τόσο στο εφηβικό πρωτάθλημα, όσο και στο αντρικό παίρνοντας εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Μια πολύ καλή επένδυση του συλλόγου μας για το μέλλον, καθώς ο Θανάσης  - που θέλει να γίνει φοιτητής στην πόλη μας - είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων και έδειξε ότι δουλεύει πολύ και προσπαθεί συνεχώς να βελτιωθεί.

Ο Θανάσης προέρχεται από άκρως αθλητική οικογένεια καθώς ο αδερφός του Ηλίας, φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ, αγωνίζεται στον Αίαντα Κομοτηνής, η μητέρα του Βαρβάρα είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και ο πατέρας του Γιάννης δίνει πάντα βροντερό παρών σε όλους τους μπασκετικούς αγώνες της πόλης.

Διοίκηση προπονητές και παίκτες καλωσόρισαν το Θανάση και του εύχονται υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

Πηγή:http://www.gaskomotini.gr/pages/111/o-syllogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου