ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Προβιβασμός στη Νίκη Βόλου για τον Θοδωρή Σούλη (Γ΄ Εθνική)

Φωτογραφία του χρήστη Niki Volou Bc.

Μέλος της ανδρικής ομάδας της Νίκης Βόλου θα είναι από τη σεζόν που ακολουθεί ο Θοδωρής Σούλης. SPORTSOFFICERS -Mαριάννα
Ο 16χρονος αθλητής με ύψος 1.97 αγωνίζεται στις θέσεις "1" και "2" και ήταν βασικός πρωταγωνιστής τόσο στις παιδικοεφηβικές όσο και στην ανδρική ομάδα των Νέων Αθλητών τα τελευταία χρόνια. 
Με την ομάδα παίδων την χρονιά 2015-2016 κατέκτησε και το πρωτάθλημα Μαγνησίας. Επίσης καλείται σταθερά τα τελευταία 3 χρόνια στα κλιμάκια παμπαίδων και παίδων της Εθνικής Ελλάδος.
Δεν θα είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου, καθώς τη σεζόν 2013-2014, σε ηλικία δεκατριών ετών, πάτησε παρκέ σε αγώνες της ομάδας μας στην Β' Εθνική σκοράροντας μάλιστα σε δύο εξ αυτών.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.
Να σημειωθεί ότι την πορεία του Θοδωρή θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι έφηβοι και συγκεκριμένα οι: Πανιόπουλος, Τινάνας, Ρουσιώτης, Ανδρεόγλου, Παναγιώτου και Παπαδόπουλος, με τους 2 πρώτους να έχουν πιο ενεργό ρόλο και στην ανδρική ομάδα.

Πηγή: https://www.facebook.com/nikivoloubasket/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου