ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Νεανική Εστία: Έφυγε κοινή συναινέσει ο Καραποστόλου (A΄ Ανδρών)


Εντελώς ξαφνικά ήλθαν τα πάνω κάτω στη ΝΕΜ. Ο Σωτήρης Καραποστόλου αποτελεί παρελθόν για τους κυανόλευκους. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Ο σπουδαίος αυτός καλαθοσφαιριστής, ο οποίος κόσμησε πέρσι με την παρουσία του, όχι μόνο τα Μέγαρα, αλλά και την ΕΣΚΑΝΑ, δέχθηκε επαγγελματική πρόταση για μόνιμη πρωινή εργασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου είναι και η μόνιμη κατοικία του, την οποία ήταν αδύνατο να αρνηθεί και παρακάλεσε τους ανθρώπους της ομάδας να τον αποδεσμεύσουν, καθώς δεσμευόταν με διετές κλειστό συμβόλαιο. Μάλιστα, πρόσφατα είχε συμφωνήσει σε όλα για νέο διετές, επίσης κλειστό, για τις περιόδους 2017-19 αλλά οι εξελίξεις πρόλαβαν τους Μεγαρείς. Το διοικητικό συμβούλιο της Ν.Ε.Μ. και ιδιαιτέρως ο Πρόεδρος Θανάσης Ζάλης, αναγνωρίζοντας την προσφορά του Σωτήρη, το ήθος του, την συνεργασία του σε όλα τα επίπεδα με τον Οργανισμό της Ν.Ε.Μ., αλλά και τις ιδιαίτερα θερμές σχέσεις, που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας καθ’ όλη την διάρκεια της εδώ παρουσίας του, αποφάσισε να τον «αφήσει ελεύθερο» τιμής ένεκεν και να του ευχηθεί «καλή επαγγελματική σταδιοδρομία και καλό αθλητικό υπόλοιπο»!
Ο Σωτήρης ήρθε στα Μέγαρα ως ξένος και άγνωστος μεταξύ αγνώστων και «μεταλλάχθηκε» για να παραμείνει πάντοτε στις καρδιές των μπασκετόφιλων ως αγνός και αγαπημένος φίλος, συνοδοιπόρος και πρεσβευτής της Ν.Ε.Μ. πανελληνίως!
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ

Πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι, η φυγή του Καραποστόλου δημιούργησε κενό στο ρόστερ της Ν.Ε.Μ. και η διοίκηση άναψε το πράσινο φως στον coach για την αντικατάστασή του, όμως ο coach με τους άμεσους συνεργάτες του τηρούν μέχρι στιγμής «σιγή ιχθύος», η οποία χωρά πολλές ερμηνείες, καθώς ή είναι ικανοποιημένοι με το υπάρχον ρόστερ, ή αναζητούν μυστικά αντικαταστάτη.
Ενδεχομένως όμως, για τους γνωρίζοντες περισσότερα, να σκέφτονται να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στον Αθανασόπουλο, ο οποίος μπορεί με την στάση του να έχει «εξοργίσει» τους πάντες, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Συλλόγου και μπασκετικά θεωρείται ότι έχει τα προσόντα να καλύψει το τεράστιο κενό.

Πηγή: http://www.megara.org/neaniki-estia-toys-matiasame-efyge-o-karapostoloy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου