ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

“Dream Team» φτιάχνει ο Θεμιστοκλής (B΄ ΕΣΚΑ)


Το καλοκαίρι του έτους, 2017, έχει συνοδευτεί με την αναβάθμιση της ποιότητας της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, 2017-2018. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Η ομάδα του κόουτς, Τάκη Σφυρή, ο οποίος θα παραμείνει για 5η συνεχή σεζόν, στον σύλλογο καλαθοσφαίρισης, δε θα έχει στο ρόστερ της τον πλέι-μέικερ, Δημήτρη Διαμαντή, τον γκαρντ, Ζαφειρόπουλο, τον σέντερ Γιώργο Κρητικό και τον σέντερ, Κώστα Ζαλώνη, ωστόσο έχει, ήδη, πλαισιωθεί με αρκετούς αξιόλογους μπασκετμπολίστες.

Συγκεκριμένα, στο έμψυχο δυναμικό της α’ ομάδας έχει ενταχθεί ο πρώην φόργουορντ και σέντερ του Γ.Σ. Περάματος, Δημήτρης Σωτηρίου, ο τέως σέντερ του Άρη Πετρούπολης, Χρήστος Τασούλας, ο πρώην γκαρντ της Δάφνης Δαφνίου, Βαγγέλης Ρώης, ο πρώην πλέι-μέικερ του Α.Ο. Αιγάλεω, Δημήτρης Τσατσάνης και ο πρώην φόργουορντ του Νικηφόρου Αγίας Βαρβάρας, Λεωνίδας Καρτσούνης!

Επιπλέον, οι άνθρωποι του Θεμιστοκλή Αιγάλεω διατηρούν, αυτό το χρονικό διάστημα, επαφές με τον γκαρντ της Δάφνης Δαφνίου, Παναγιώτη Βοίδήλο, ενώ βρίσκονται στο… ακουστικό τους για να ενημερωθούν για την πορεία της αποθεραπείας του φόργουορντ, Χάρη Σκούταρη, ο οποίος τραυματίστηκε, πέρσι, στον αχίλλειο τένοντα, με συνέπεια να μην μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω έως το πέρας της σεζόν.   

Επίσης, στο ρόστερ της α’ ομάδας έχουν παραμείνει, από την περσινή χρονιά, ο γκαρντ, Νίκος Σπυρλιδάκης, ο γκαρντ, Κώστας Γεωργακίου, ο σέντερ, Χρήστος Ντόκας, ο φόργουορντ, Λάμπρος Κόκκαλης, ο σέντερ, Δημήτρης Γαλάνης, ο γκαρντ, Δημήτρης Παπαπαναγιώτου, ο φόργουορντ, Κώστας Γεωργαντζάκος και ο σέντερ, Νίκος Σπανίδης.

Στόχος των στελεχών του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ, είναι η συμμετοχή της ομάδας στην πρώτη πεντάδα, έπειτα από το πέρας της κανονικής περιόδου και εν συνεχεία η άνοδος στον… μαραθώνιο της Α’ ΕΣΚΑ!

Σύμμαχος στην προσπάθεια των υπέροχων ανθρώπων του συλλόγου για τον προβιβασμό του ανδρικού τμήματος στην Α’ ΕΣΚΑ είναι, δίχως άλλο, η ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου του 6ου Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Αιγάλεω, στο οποίο έχει τοποθετηθεί παρκέ.

 Ακόμα, οι ομάδες υποδομής του Θεμιστοκλή Αιγάλεω θα καθοδηγούνται, την επόμενη σεζόν, από τον προπονητή, Άγγελο Λαγό, ο οποίος εργάζεται, τα τελευταία έτη, στον εν λόγω σύλλογο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου