ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Για ακόμη μία χρονιά ο Μιχάλης Ιωαννίδης στην Ε.Α. Nίκαιας (Β΄ Ανδρών)


Η Ένωση Αθλοπαιδιών Νίκαιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον έμπειρο σέντερ Μιχάλη Ιωαννίδη, που και φέτος θα "στολίσει" την ομάδα μας με την παρουσία του. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Ο Μιχάλης γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1977 και φέτος θα συμπληρώσει 25 χρόνια (!!) παρουσίας στα γήπεδα! Με τεράστια καριέρα στα γήπεδα της ΕΣΚΑΝΑ υπήρξε πάντα πρωταγωνιστής και ηγέτης στις ομάδες που αγωνίστηκε. 

 Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί πολλές. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Φάρο Κερατσινίου (συμπαίκτης με τον τωρινό προπονητή του!) με τον οποίο αγωνίστηκε στη Β' και την Α' ΕΣΚΑΝΑ. Μετακόμισε στο Πέραμα όπου και έμεινε 1 χρονιά, πριν πάρει μεταγραφή για το Φοίνικα Πειραιά.  

Έχει αγωνιστεί ακόμα στο Ρέντη, στο Θεμιστοκλή, στον ΠΑΣ Πειραϊκό, στον  Άρη Νικαίας, στον Προφήτη Ηλία και στη Δραπετσώνα (και όχι μόνο). Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε και πάλι με τα χρώματα της Ε.Α.Ν. στη Β' ΕΣΚΑΝΑ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας μας.

Ευχόμαστε στο Μιχάλη να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.

Πηγή: http://www.eanikaiasbc.gr/2017/07/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου