ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Μιχάλης Βήχος Reloaded (Γ΄ Ανδρών)


Ήρθε η ώρα να κάνουν οι Κυρίαρχοι και μια ανακοίνωση μεταγραφής για την ανδρική τους ομάδα.Τη σημαντική επιστροφή ενός δικού τους παιδιού που αγωνιζόταν για 2 χρόνια στην ομάδα της Κοκκινιάς από το 2014-16. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Μετά λοιπόν απο διάλειμμα ενός έτους είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσουν επίσημα την απόκτηση του αθλητή:

Μιχάλης Βήχος που αγωνίζεται στη θέση 5.
Κύριο χαρακτηριστικό στο επιθετικό του παιχνίδι είναι το παχνίδι με πλάτη και οι πολλοί τρόποι να τελειώσει τη φάση κοντά στο καλάθι..Επίσης διαθέτει και πολύ καλό σουτ από μέση απόσταση και κίνηση χωρίς τη μπάλα.
Αμυντικά με το μεγάλο του ύψος και τ' άνοιγμα χεριών έχει μεγάλη έφεση στα ριμπάουντ (αμυντικά και επιθετικά) αλλά και στα κοψίματα κλείνοντας τους διαδρόμους και δυσκολεύοντας πολύ τις διεισδύσεις των αντιπάλων του.
Εκτός απο 1 καλό παίχτη μπαίνει στην ομάδα ακομα ένα παιδι που αποτελεί κομμάτι της παρέας και του κορμού που αποτελεί βασικό στοιχείο των επιτυχιών της.
Ο Μιχάλης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Φιλία Περάματος στο πρωτάθλημα της Γ Εσκανα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ικόνιο και Φάρο.


Τον καλώς ορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες!!

Πηγή: http://aokyriarxoi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου