ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

«Μπάσκετ Μαζί Μπροστά»


Η άτυπη  οργάνωση   καλαθοσφαιρικής   συνεργασίας, με  την   προσωνυμία «Μπάσκετ Μαζί Μπροστά» αποτελεί μία ιδέα-πρόταση του Ιωάννη Τσουμπρή (καθηγητή και προπονητή καλαθοσφαίρισης). Σκοπός της είναι η ιδιωτική συνεργασία ακαδημιών καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιείται μεταξύ συλλόγων από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
 Έχει σαν στόχο να προωθήσει τη συνεργασία ανάμεσα:

σε διοικήσεις
σε προπονητές
σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες
σε γονείς

   Υποστηρίζεται και καθοδηγείται από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή μπάσκετ Ιωάννη Τσουμπρή που παρέχει στο πρόγραμμα αυτό:
Επιστημονική γνώση του αθλήματος από το 1930 μέχρι σήμερα
Πρακτική εμπειρία των τελευταίων 25 ετών.
Συνδετικό κρίκο επικοινωνίας μεταξύ των συλλόγων.
   Οι επιμέρους στόχοι που αποτελούν και την προσπάθεια για ευρύτερη συνεργασία έχουν ως εξής:
Ενίσχυση της προγραμματισμένης διδασκαλίας του μπάσκετ προσαρμοσμένη στις διαφορετικές ηλικίες
Προσέλκυση τοπικών χορηγών ή μεγαλυτέρων χορηγών με περισσότερη ανταποδοτική δύναμη προβολής
Καλύτερες τιμολογιακές πολιτικές από προμηθευτές υλικών, που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων διδασκαλίας αλλά και των αγωνιστικών τμημάτων
Επιμόρφωση-αλληλεπίδραση μεταξύ των προπονητών και των προπονητριών
Διαχείριση των ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών από τις ίδιες τις ομάδες και σχεδιασμός προώθησης των ταλαντούχων παικτών-τριών, με παράλληλο όφελος του συλλόγου και του αθλητή-τριας.
Προπονητικά camp & προπονητικά τουρνουά σε τοπικό και σε πανελλήνιο επίπεδο
Φιλανθρωπικό έργο σε τοπικό και σε πανελλήνιο επίπεδο με παράλληλες ή με κοινές δράσεις του «Τζάμπολ Αγάπης» Ανάπτυξη του «Αθλητικού Τουρισμού Καλαθοσφαίρισης»

Επιπλέον οφέλη για κάθε ομάδα:

Επιπλέον κίνητρο στους προπονητές για επαγγελματισμό και επιθυμία βελτίωσης
Ανάπτυξη της δημιουργικότητας των προπονητών-τριών που βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα
Υπομονή και προσήλωση σε έναν κοινό στόχο

Τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού:

Οι καλαθοσφαιρικοί σύλλογοι που ενημερώνονται τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2017, αποτελούν τα ιδρυτικά μέλη της συνεργασίας. Στη συνέχεια, νέοι σύλλογοι θα εντάσσονται μετά από αίτημα τους ή μετά από πρόταση συλλόγου που είναι ήδη μέλος.
Αρχικά οι σύλλογοι παραλαμβάνουν από τον Ιωάννη Τσουμπρή, το προσχέδιο του καταστατικού της Ανάπτυξης και της Συνεργασίας.
Οι διοικήσεις των ομάδων κάνουν τις δικές τους προτάσεις πάνω στο καταστατικό αυτό και μέχρι την Κυριακή 1 Οκτωβρίου του 2017, οριστικοποιείται η τελική μορφή με τη γραπτή αποδοχή των κανόνων που θα διέπουν την οριστική συνεργασία.
Οι σύλλογοι για τη συμμετοχή τους δεν έχουν οικονομική επιβάρυνση.
Σας προσκαλώ λοιπόν να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή σας, στην άτυπη ιδιωτική οργάνωση καλαθοσφαιρικής συνεργασίας «Μπάσκετ Μαζί Μπροστά» αποστέλλοντας στο tsoubrilo@hotmail.com τη φόρμα συμπληρωμένη.

   Σας ευχαριστώ
   Με εκτίμηση
Ιωάννης Τσουμπρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου