ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Έγραψε ιστορία ο ΟΚΑ Μεσογείων και ''απογειώθηκε'' για το final four (Κύπελλο Ανδρών)



Μεγάλες στιγμές ζει ο ΟΚΑ Μεσογείων ο οποίος είδε το όνειρο του final four  να γίνεται πραγματικότητα μετά την ιστορική του πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου ανδρών της ΕΣΚΑ. Με μυστικό της επιτυχίας την αμυντική λειτουργία η ομάδα του Μαρκόπουλου κατάφερε να εξολοθρεύσει την αξιόμαχη Ηλιούπολη, ομάδα της Α΄ ΕΣΚΑ, και να την αποκλείσει από την συνέχεια του θεσμού. Στο πρώτο ημιτελικό ο ΟΚΑ Μεσογείων καλείται να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΑΟΚ Χαλάνδρι - ΑΕ Πεντέλης για μια θέση στον μεγάλο τελικό. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά:

Κύπελλο ΕΣΚΑ
Τελική φάση (α’ προημιτελικός)
Ο.ΚΑ.Μεσογείων – Γ.Σ. Ηλιούπολης 66-57

Διαιτητές: Πόντας, Τεφτίκης

Δεκάλεπτα: 20-15, 38-33, 55-41, 66-57.

Εξαιρετικό παιχνίδι από δύο ομάδες που έδωσαν μάχη για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά της διοργάνωσης σε ένα γήπεδο με αρκετούς θεατές.
Η Ηλιούπολη ξεκίνησε καλύτερα, με τους  Κούκουρα, Βάβουλα  πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ αλλά ο ψυχωμένος ΟΚΑΜ στην συνέχεια εκτελώντας με τους Ατζαμόγλου, Παπαγιαννάκο από την γραμμή των 6,75 έδειξε την διάθεσή του να διεκδικήσει την νίκη, παρά την διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες.
Σκορ 20-15 και δεύτερο 10λεπτο να αναλαμβάνουν οι  Καλούδας 7π, Σπανός 8π, την διαφορά να ξεφεύγει στους 13π για τους γηπεδούχους και με αντεπίθεση διαρκείας των φιλοξενούμενων να κλείνει στο ημίχρονο στο 38-33.

Παράσταση για έναν η Τρίτη περίοδος, οι Τσίρος, Γιαννάκης, Κεσκινίδης, μαζί με τους συμπαίκτες τους ξεδίπλωσαν τις αμυντικές αρετές του ΟΚΑΜ που ήταν αρκετές για να για να κρατήσουν την Ηλιούπολη για ένα 10λεπτο στους 8π και με εξαιρετικές επιθετικές επιλογές εναντίον της στην άμυνα ζώνης της αντιπάλου να φτάσουν στο τέλος του δεκαλέπτου προηγούμενοι με 55-41.

 Η Ηλιούπολη με τους Σπανό, Κριεκούκη έκανε την αντεπίθεσή της, έφτασε το παιχνίδι στους 5π, αλλά ο Ατζαμόγλου με 7π συντήρησε αυτή τη διαφορά, μέχρι το 38’:30’’  όταν ο Τσίρος με τρίποντο μαχαιριά διαμόρφωσε το τελικό 66-57.
Για την  γηπεδούχο ΟΜΑΔΑ θα ήταν άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον αφού όλοι όσοι αγωνίστηκαν  απέδωσαν, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, τα μέγιστα.
Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Σπανός Κριεκούκης και Τσιάκος .
Δεν αγωνιστήκαν οι Βλάχος, Μαντάς

Ο.ΚΑ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ (Χασιώτης, Μελάς): Καλουδας 12 (3), Γιαννάκης, 2 Τσίρος 7 (1), Ατζαμόγλου 17 (2), Πλέστης, Κεσκινίδης 2, Παπαγιαννάκος 15 (2), Παπακωνσταντίνου 7 (1), Μπαλόπητος 4, Μαργαρώνης.

Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Καρακώστας, Μαγουλάς): Σπανός 13 (1), Τζαγισβίλι 3, Βάβουλας 6, Κούκουρας 11 (3), Τσιάκος 7 (1), Κριεκούκης 9 (3), Καπερώνης, Κανταράκιας,  Ζαχαριάδης, Λαμπρόπουλος 6, Πιτροπάκης 2.

Επόμενος αντίπαλος στον πρώτο ημιτελικό, ο νικητής του ζευγαριού ΑΟΚ Χαλανδρίου – ΑΕ Πεντέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου