ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Βγήκαν τα… μαχαίρια μετά το ντέρμπι! (Γ2 Εθνική)

Είχε και... τρίτο ημίχρονο το χθεσινό φθιωτικό ντέρμπι της Γ' Εθνικής του μπάσκετ, με τον Λοκρό να εξαπολύει επίθεση στον Έσπερο και τους Λαμιώτες να αντεπιτίθενται.

Είχε και... τρίτο ημίχρονο το χθεσινό φθιωτικό ντέρμπι της Γ' Εθνικής του μπάσκετ, με τον Λοκρό να εξαπολύει επίθεση στον Έσπερο και τους Λαμιώτες να αντεπιτίθενται. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Όλα ξεκίνησαν, όταν οι φιλοξενούμενοι παραπονέθηκαν για τη φιλοξενία τους στη συνέντευξη Τύπου και κατήγγειλαν προπηλακισμούς στα αποδυτήρια. Ο Γιάννης Σοφογιάννης απάντησε, διαψεύδοντας πως ξεκίνησε το επεισόδιο και μάλιστα επεσήμανε πως οι άνθρωποι του Λοκρού ήταν αυτοί που όλη την εβδομάδα δυναμίτισαν το κλίμα.

Η διαμάχη στη συνέχεια πέρασε στον... χαρτοπόλεμο, με τους Λοκρούς να εκδίδουν ανακοίνωση και τον Έσπερο να τους απαντάει.

Η ανακοίνωση του Λοκρού Αταλάντης:

«Σχετικά με τον αγώνα ΜΠΑΣΚΕΤ για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Κυριακής 18/3/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Χαλκιοπούλειο Λαμίας μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ σας καταγγέλλουμε τα εξής:

Την απαράδεκτη και προκλητική σε βάρος της ομάδας μας διαιτησία του σημερινού αγώνα του διαιτητή Ορφανού ο οποίος μετά τις περσινές προκλητικά εχθρικές διαιτησίες συνέχισε σήμερα στη Λαμία προκαλώντας με τις πρωτοφανείς και άδικες αποφάσεις του σε βάρος της ομάδας μας. Μετά από 46 επίσημους αγώνες που έχει δώσει η ομάδα μας μέχρι τώρα στη Γ΄ Εθνική κατηγορία είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με την διαιτησία. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την ήττα της ομάδας μας στη Λαμία διότι με τις αποφάσεις του διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα.

Οι παίκτες της ομάδας μας μετά τη λήξη του αγώνα πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια στο διάδρομο δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση με προπηλακισμούς από τον Πρόεδρο του ΕΣΠΕΡΟΥ Λαμίας ΑΡΓΥΡΗ, φουσκωτούς φιλάθλους που τον συνόδευαν και παίκτες της ομάδας του. Χτυπήθηκαν οι αθλητές Μάτος Άγγελος, Διαμαντής Σπύρος και ο παράγοντας της ομάδας μας Λαμπράκης Θεόδωρος. Μπροστά σε όλα αυτά τα γεγονότα αστυνομικοί οι οποίοι παρέμειναν αμέτοχοι………..

Το ΜΠΑΣΚΕΤ σήμερα στη Λαμία πήγε ξανά πολλά χρόνια πίσω με ευθύνη των παραγόντων του ΕΣΠΕΡΟΥ Λαμίας.

Ο ΑΣ. ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς όλα τα απαραίτητα όργανα και αρχές».


Η ανακοίνωση του Έσπερου Λαμία:

«Ανταπαντώντας για πρώτη και τελευταία φορά στην τόσο όμορφη ανακοίνωση του Α.Σ. Λοκρού Αταλάντης σχετικά με τον αγώνα καλαθοσφαίρισης με τελικό νικητή το Γ.Σ. Έσπερο Λαμίας, διαπιστώνουμε ότι: «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Το Δ.Σ. του Λοκρού Αταλάντης είναι σε προφανή κρίση πανικού από τη συντριβή των ονείρων του για δήθεν άνοδο, που είχαν καλλιεργήσει στους οπαδούς τους και η αυτογελοιοποίησή τους σε κάθε ανακοίνωσή τους θα φαίνεται μεγαλύτερη. Όλοι στο Χαλκιοπούλειο είδαν μια πεντακάθαρη νίκη του Γ.Σ. Έσπερου Λαμίας με 87-80. Το Δ.Σ. του Α.Σ. Λοκρού, έχοντας χάσει κάθε ίχνος ψυχραιμίας και αξιοπρέπειας, ξεχνούν ή κάνουν ότι ξεχνούν την αλήθεια για όποιες αψιμαχίες (άνευ ουσίας και επιρροής στο αποτέλεσμα) μετά από ώρα από το τέλος του αγώνα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στον αγώνα, δηλαδή διαιτητές, γραμματεία, κομισάριος, αθλητές, προπονητές, φίλαθλοι, αστυνομική δύναμη, θεωρούμε ότι κινήθηκαν εντός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων τους χωρίς τις υπερβολές που θέλει να προσδώσει το Δ.Σ. του Α.Σ. Λοκρού Αταλάντης. Κατανοούμε την απογοήτευσή τους, αλλά δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο που διάλεξαν δια των ψευδών καταγγελιών και υπερβολών. Τελικά, οι άνθρωποι δεν ξέρουν να χάνουν».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου