ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Η τελική αναμέτρηση! Ιωνικός Ν.Φ.-Ηλυσιακός (22/5) στο telesport.gr


Ποιος από τους μονομάχους θα φτάσει στον τελικό του στόχο, την άνοδο στη Γ’ Εθνική; Ο Ηλυσιακός έκανε το πρώτο βήμα στον 1ο τελικό των πλέι οφ με τη νίκη του επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 69-57 στο κλειστό “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου” την Τρίτη 15/5 κι ο Ιωνικός ανταπέδωσε με το ίδιο νόμισμα, νίκη στο κλειστό γυμναστήριο των Ιλισσίων την Παρασκευή 18/5 με σκορ 59-48. Έτσι οι διαφορές τους θα λυθούν οριστικά και αμετάκλητα στο τρίτο τους ματς (και πέμπτο συνολικά), που θα γίνει την Τρίτη 22/5 και ώρα 20:45 στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
 Θυμίζουμε ότι οι δύο μονομάχοι μοιράστηκαν τις νίκες στην κανονική περίοδο, μάλιστα νίκησαν ο ένας στην έδρα του άλλου (νίκη για τον Ηλυσιακό με 58-51 στη Ν.Φιλαδέλφεια την 4η αγωνιστική, νίκη για τον Ιωνικό Ν.Φ. στα Ιλίσσια με 68-60 την 17η).
Ο Ιωνικός Ν.Φ. κατάφερε την τρίτη νίκη του επί του επί του ΑΟΚ Χαλάνδρι με το 67-42, και με βάση τις δύο νίκες του στην κανονική περίοδο πέρασε πρώτος χρονικά στον τελικό. Αντίθετα, στο άλλο ζευγάρι (Ηλυσιακός-Αργοναύτης) οι ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες στην κανονική περίοδο, μάλιστα η μία επικράτησε στην έδρα της άλλης με μικρή διαφορά (ο Ηλυσιακός 69-67 στη Ραφήνα, ο Αργοναύτης 57-56 στα Ιλίσσια). Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα την Τρίτη 8 Μαϊου ο Ηλυσιακός επικράτησε με 73-61 και στον δεύτερο την Παρασκευή 11 Μαϊου με 81-75.
Το telesport.gr φυσικά δίνει το «παρών» σε όλες τις αναμετρήσεις, που αναμένονται  κάτι παραπάνω από συναρπαστικές! Συντονιστείτε στον αποφασιστικό τελικό (κανάλι LIVE 1) την Τρίτη 22 Μαϊου με ώρα έναρξης 20:45!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου