ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Ο Μίλωνας ξέρει πως να τιμάει τα "παιδιά" του.. (Α΄ Ανδρών)


Σε μια εκπληκτική γιορτή, όλοι οι άνθρωποι του Μίλωνα, όλοι οι άνθρωποι του Μπάσκετ, αποχαιρέτησαν "μπασκετικά" δύο αθλητές ορόσημα, όχι μόνο για τον ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα, αλλά και συνολικά για τον χώρο του Μπάσκετ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

\



Σταύρος Βαρυπάτης και Αλέξανδρος Μιχαλάς, δύο αθλητές με τεράστια προσφορά σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκαν στην μεγάλη καριέρα τους, αλλά και δύο αθλητές με εξαίρετο ήθος και χαρακτήρα. 




Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας για τους δύο αθλητές, έπαιξε η Ανδρική Ομάδα του Μίλωνα με Αθλητές που έχουν αγωνιστεί με τα δύο παιδιά σε αυτή τους την πορεία. 




Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Πρόεδρος του Μίλωνα Μιχάλης Σακελλαρίδης, πήρε τον λόγο, αναφέρθηκε στην μπασκετική διαδρομή και στο ήθος των δύο αθλητών και με τον Γ. Γραμματέα του Συλλόγου μας Βρανά Γκρέκα, τους απένειμε από μία αναμνηστική φανέλα του Μίλωνα.  




Ήταν όλοι, ή σχεδόν όλοι, εκεί. Ήταν μεταξύ πολλών άλλων ο Επίτιμος Πρόεδρος του Μίλωνα Γιάννης Σγουρός, ένας άνθρωπος με τεράστια προσφορά στον Σύλλογο μας, οι Κώστας Πασχάλης και Σάκης Παραλίκας που το ίδιο βράδυ είχαν αγώνα με την Ομάδα του Λαυρίου για τα Play off της Α1, ο Γιάννης  Μιχάλογλου, ο Ανδρέας Κουτσούρης, ο Παναγιώτης Μαγγίνας, ο Κώστας Οικονομάκης, ο Τζίμης Καζιάνης, ο Βασίλης Μαυρομμάτης, ο Νίκος Ψηλέας , ο Ντίνος Σίννης, ο Άκης Μητρόπουλος, ο Αλέξανδρος Λυγερίδης, ο Αστέριος Μπάκας, ο Αλέξης Ζαβός,  και άλλοι φίλοι.


 

Στην ανάπαυλα του αγώνα μια έκπληξη περίμενε τον Αλέξανδρο Μιχαλά καθώς μια τούρτα για τα γενέθλια του "εισέβαλε" στον αγωνιστικό χώρο. 




Ευχαριστούμε τους διακεκριμένους διαιτητές Θοδωρή Βιδάλη, Αφεντουλίδη Βασίληκαι Τευτίκη Κωσταντίνο, που δέχτηκαν την πρόσκληση μας και φόρεσαν την στολή τους.


 


Σταύρο και Αλέξη σας ευχαριστούμε για όλα. 
Αποτελείτε παράδειγμα για τα νέα παιδιά.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου