ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Συνεχίζει με Αλέξη Καρατζά στο δρόμο των επιτυχιών η ΦΕΑ (Α΄ ΕΣΚΑ)

Φωτογραφία του χρήστη ΦΕΑ Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας.Φωτογραφία του χρήστη ΦΕΑ Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας.

“Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”, αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας κι αυτό φαίνεται να ταιριάζει γάντι στις κινήσεις που επίκειται να προβεί η διοίκηση της ΦΕΑ εν όψει της νέας σεζόν.
Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την κυριακάτικη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ, οι διοικούντες τον σύλλογο προέβησαν στην πρώτη τους κίνηση… Μία κίνηση, η οποία δείχνει πως όλα πλέον βαδίζουν σε σωστές βάσεις μακριά από τα λάθη του παρελθόντος και πως καμία ημέρα δεν πρόκειται να πάει χαμένη για το χτίσιμο της “νέας” ΦΕΑ… SPORTSOFFICERS -Μαριάννα



Ύστερα από συνάντηση που υπήρχε με τον άνθρωπο που έτρεξε όσο κανένας άλλος το ανδρικό τμήμα του συλλόγου, τον αντιπρόεδρο Θανάσης Κοσσύφης, ο Αλέξης Καρατζάς συμφώνησε για να ανανεώσει την συνεργασία του και να είναι εκείνος που θα οδηγήσει τη ΦΕΑ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ τη σεζόν 2018-2019.

Ο 39χρονος τεχνικός, του οποίου αναλογεί το μεγαλύτερο μερίδιο της φετινής άκρως πετυχημένης σεζόν δήλωσε με νόημα στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο μετά την επίτευξη της συμφωνίας: «Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε από εκεί μου μείναμε…».

Εκτός του Καρατζά, στη ΦΕΑ θα παραμείνει και ο στενός συνεργάτης του, ο Sotiris Koutsoukos. Το δεξί χέρι του Καρατζά, θα είναι συνοδοιπόρος του στο …ταξίδι της Α’ ΕΣΚΑ, το οποίο μόνο άγνωστο δεν είναι για το πετυχημένο δίδυμο, μιας και στο παρελθόν έχουν να επιδείξουν μόνο επιτυχίες σε όποιο τιμόνι ομάδας ήταν.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας ΦΕΑ και Καρατζά, σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις με τους παίκτες του ρόστερ, ενώ σίγουρα θα προστεθούν και νέα μέλη μετά τις αποχωρήσεις των Βασίλη Τσεκούρα και Στέλιου Λουφόπουλου, οι οποίοι αποφάσισαν να κρεμάσουν τα παπούτσια τους.

Πηγή: https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%95%CE%91-%CE%9D%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%9D%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%82-511771879182567/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου