ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Επαναλειτουργία του γυναικείου τμήματος του Παλαιού Φαλήρου (Α΄ Γυναικών)


Με ανακοίνωσή του ο ΑΟΠΦ γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Γερεουδάκη, με τον έμπειρο τεχνικό να αναλαμβάνει το γυναικείο τμήμα, το οποίο επαναλειτουργεί μετά από αρκετά χρόνια. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Αναλυτικά:

''Ο σύλλογος μας και ειδικότερα το τμήμα μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή Γιάννη Γερεουδάκη, ο οποίος αναλαμβάνει ΑΜΕΣΑ την τεχνική διεύθυνση του ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ μπάσκετ του συλλόγου.

Ο Γιάννης Γερεουδάκης έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, προπονητής των γυναικείων ομάδων του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και της Ηλιούπολης ενώ είναι και εν ενεργεία εθνικός προπονητής. Πλαισιωμένος από τους άμεσους συνεργάτες του, τον Απόστολο Παναγόπουλο και την Βασιλική Πετράκη, την στήριξη της διοίκησης και όλου του συλλόγου ευελπιστούμε πως θα οδηγήσει το ιστορικό μας γυναικείο τμήμα του μπάσκετ ΚΑΙ ΠΑΛΙ εκεί που του αξίζει και που όλοι ονειρευόμαστε.

Η ΝΕΑ διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη για την αναβίωση του τμήματος, που τα τελευταία χρόνια είχε διακόψει την αθλητική λειτουργία του''.

Πηγή: http://aopf.gr/archives/7674/7674/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου