ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Η σημαία παραμένει στον ιστό της ΦΕΑ(Α΄ ΕΣΚΑ)

Φωτογραφία του χρήστη ΦΕΑ Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Καρατζά σηματοδότησε ουσιαστικά την έναρξη του προγραμματισμού για την ΦΕΑ εν όψει της νέας σεζόν… Ένας προγραμματισμός που ξεκίνησε με την επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Ρωμοσιό. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Ο μεγάλος αρχηγός θα ηγείται και του χρόνου των προσπαθειών των “κυανέρυθρων”, καθώς ο έμπειρος γκαρντ ανανέωσε με την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και θα την ενισχύσει στην Α’ ΕΣΚΑ φιλοδοξώντας σε μια αξιοπρεπή πορεία.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Ρωμοσιό, αφού αρκεί να πούμε πως αποτελεί την σημαία της ΦΕΑ τα τελευταία χρόνια, ενώ ήταν μέλος της στην συμμετοχή του σωματείου στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας πριν από τρία χρόνια.

Την σεζόν που τελείωσε, ο Ρωμοσιός ήταν πέμπτος σκόρερ της ΦΕΑ πετυχαίνοντας 201 πόντους (25 στον θεσμό του κυπέλλου και 176 στο πρωτάθλημα με 5 τρίποντα). Ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο, τόνισε πως:

«Είμαι περήφανος που συνεχίζω στην ΦΕΑ για ακόμη ένα χρόνο. Η νέα σεζόν θα πρέπει να μας βρει ακόμη πιο δυνατούς και έτοιμους, για να διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλά επίπεδα. Ευχαριστώ όλους στον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου επιδεικνύουν στο πρόσωπό μου και πάνω από όλους την μπασκετική “μάνα μου”, την πρόεδρο Ελένη Νικολέτου».

Πηγή: https://www.facebook.com/ΦΕΑ-ΝΦιλαδέλφειας-ΝΧαλκηδόνας-511771879182567/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου