ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ελένη Καπογιάννη και Νίκος Μπουντούρης στον Κρόνο Γέρακα


Δύο επιλογές του Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Κρόνος Γέρακα σηματοδοτούν τους αγωνιστικούς στόχους των ομάδων ανδρών και γυναικών του Συλλόγου για τη νέα περίοδο, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα μπάσκετ 2018-2019. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Στην ανδρική ομάδα, ο Νίκος Μπουντούρης που διέπρεψε τη δεκαετία 1990-2000 με τις ομάδες του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος και η Ελένη Καπογιάννη ως επικεφαλής της τεχνικής διεύθυνσης των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου, η οποία έδειξε την ποιότητα της συγκρότησης της τα τελευταία χρόνια ως προπονήτριας των ομάδων γυναικών του Ελληνικού και του Ολυμπιακού. 

Τεχνικός οδηγός της ομάδας γυναικών μπάσκετ του Συλλόγου αναλαμβάνει ο Γιάννης Αντωνόπουλος, προπονητής με επιτυχημένη διαδρομή σε αντρικά και γυναικεία τμήματα από το 1988 και με θητεία στο Duke University (Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ) δίπλα στο "μεγάλο" Mike Krzyzewski (Σιζέφσκι). -οι δυο τους στη φωτογραφία που ακολουθεί-


Οι επιλογές του Δ.Σ. αναμφισβήτητα, ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών του Συλλόγου και ως ένα βαθμό υποκινούν το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ στην τοπική κοινωνία δεδομένου ότι για πρώτη φορά σύλλογος της πόλης επιλέγει να συνεργαστεί με ονόματα ειδικού "τεχνικού" βάρους στο χώρο του αθλήματος.

Η συνέχεια θα δείξει, σχεδόν, όλα, κρίνονται εκ του αποτελέσματος, ευχής έργον οι φίλοι του μπάσκετ ν αγκαλιάσουν το Σύλλογο και τους ανθρώπους που συντηρούν με θυσίες το οικοδόμημα του, ο Κρόνος, άλλωστε, είναι υπόθεση όλης της πόλης και όχι μόνο αυτών που τον εκπροσωπούν.

Φωτογραφία: Η ομάδα ανδρών του Κρόνου την ημέρα που "σφραγίστηκε" η άνοδος της στην Α2 (2016)

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις του Δ.Σ. σε σχέση με τις προσλήψεις των τριών τεχνικών.

Γιάννης Αντωνόπουλος

Η Διοίκηση του Α.Ο Κρόνου Γέρακα βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιάννη Αντωνόπουλο.

Ο κ. Αντωνόπουλος θα αναλάβει τα τμήματα των νεανίδων και των γυναικών. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος έχει μακρά και πολύ επιτυχημένη εμπειρία από το 1987 ως προπονητής με αντρικά και γυναικεία τμήματα. Έχει θητεύσει στο Duke University δίπλα στον Mike Krzyzewski και έχει οδηγήσει τις ομάδες που έχει προπονήσει σε κατακτήσεις πολλών πρωταθλημάτων. 

Ελένη Καπογιάννη


Φωτογραφία:  Η Ελένη Καπογιάννης σε αγώνα του Ολυμπαικού με την διεθνή Όλγα Χατζηνικολάου


Η Διοίκηση του Α.Ο. Κρόνου Γέρακα βρίσκεται στην ιδιαιτέρως ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την καταξιωμένη στο χώρο του μπάσκετ διεθνή παίκτρια και προπονήτρια κα. Ελένη Καπογιάννη.

Η κα Καπογιάννη αναλαμβάνει την τεχνική διεύθυνση των Γυναικείων τμημάτων του συλλόγου μας.

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της.

Η κα Ελένη Καπογιάννη υπήρξε διεθνής παίκτρια με πολύ πλούσιες διακρίσεις και είναι από τις πλέον έμπειρες και σημαντικές Ελληνίδες προπονήτριες με μακρά και επιτυχημένη καριέρα στην Α1 γυναικών όπου κατέκτησε πολλούς τίτλους με την ομάδα του Ελληνικού και του Ολυμπιακού. 

Η έναρξη συνεργασίας με την κα Καπογιάννη και τον κ. Αντωνόπουλο έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ήδη επιτυχημένη πορεία του συλλόγου μας.

Νίκος Μπουντούρης


Φωτογραφία: Νίκος Μπουντούρης και Νίκος Γκάλης


“Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της Ελένης Καπογιάννη με το γυναικείο τμήμα του Συλλόγου έρχεται και η ανακοίνωση συνεργασίας του Νίκου Μπουντούρη με το αντρικό κομμάτι του Κρόνου.

Ο Νίκος Μπουντούρης αγωνιζόταν στη θέση του Point Guard. Αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό Έλληνα παίκτη που έχει στο παλμαρέ του Κύπελλο Κυπελλούχων, Κύπελλο Κόρατς και το τρόπαιο της EuroLeague ταυτόχρονα. Είναι πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία της Α1 και δεύτερος στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ.

Ο δραστήριος προπονητής ασχολείται πολλά χρόνια με την οργάνωση συλλόγων και τα τμήματα υποδομών και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει πολύ τον ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ στους συγκεκριμένους τομείς.

Δήλωση Νίκου Μπουντούρη


«Είμαι αισιόδοξος για την συγκεκριμένη συνεργασία γιατί συμμετέχουν άνθρωποι με γνώση, ήθος και όρεξη για δουλειά. Ελπίζω οι γονείς και τα παιδιά να αγκαλιάσουν την προσπάθεια ώστε να έχουμε την πρόοδο που θέλουμε στο μέλλον. Σημαντική θα είναι και η συνεισφορά του Δήμου Παλλήνης που διαχρονικά στηρίζει τις δραστηριότητες του Συλλόγου».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου