ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Αίσθηση με Πλουμή, Σκεμπέ και Γονιδάκη ο Θεμιστοκλής (B2 ΕΣΚΑ)


Εντυπωσιακά ξεκίνησε την μεταγραφική του ενίσχυση η ομάδα μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ. Η ομάδα της πόλης μας, σύμφωνα με τα πλάνα του Προέδρου της κ. Γιάννη Δαμόπουλου και του προπονητή κ. Μάνου Τσαπάκη, προχώρησε στις απαραίτητες επαφές και ήδη συμφώνησε με 3 νέους παίκτες που θα στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Στην ομάδα της πόλης του Αιγάλεω θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Αντώνης Πλουμής (φώτο αριστερά), ο οποίος επιστρέφει στον Θεμιστοκλή έπειτα από 2 χρόνια, όπου σε αυτό το διάστημα αγωνιζόταν με την φανέλα του Πρωτέα Βούλας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Σίγουρα η επιστροφή Πλουμή ισχυροποιεί τον Θεμιστοκλή στην θέση 5 και ο 27χρονος σέντερ (2.03 μ.) θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά όπλα στην φαρέτρα του κόουτς Τσαπάκη.
Πολύ μεγάλη θεωρείται και η επόμενη μεταγραφή για τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, καθώς στο ρόστερ της ομάδας ανήκει πλέον και ο ταλαντούχος γκαρντ Ραφαήλ Σκεμπές (μεσαία φώτο), με πάρα πολλές παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Γ΄ Εθνικής. Ο 24χρονος παίκτης (1.82 μ.) την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τον Άρη Νικαίας στην Γ΄ Εθνική, την περίοδο 2016-2017 έπαιξε με τον Κάδμο Θηβών στην Γ΄ Εθνική, ενώ πιο πριν ήταν στην Δάφνη Δαφνίου με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από την Α΄ ΕΣΚΑ στην Γ΄ Εθνική, και τα προηγούμενα 6 χρόνια ήταν στην Χαλκίδα, ομάδα από την οποία ξεκίνησε.
Εκτός από τους δύο έμπειρους παίκτες, ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω απέκτησε ως δανεικό από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω, τον 20χρονο Κωνσταντίνο Γονιδάκη (δεξιά φώτο), ο οποίος παίζει στην θέση 3 και την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018), ήταν στην Ίριδα Πετρούπολης.
Με ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του Θεμιστοκλή κ. Γιάννης Δαμόπουλος ευχαριστεί το ΔΣ του Διαγόρα Αιγάλεω για τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Γονιδάκη.


ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ

ΡΩΗΣ - ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ - ΚΑΡΤΣΟΥΝΗΣ

ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ επισης είναι πολύ κοντα σε συμφωνία ανανέωσης.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ

ΒΟΙΔΗΛΟΣ - ΤΑΣΟΥΛΑΣ

Σε αναζήτηση βασικού ψηλού πλέον ο Θεμιστοκλής,αφού συναίνεσε στην αποδέσμευση του Τασούλα,ο οποίος και αποδέχτηκε την (κατά πολύ) βελτιωμένη πρόταση του Άρη Πετρούπολης.

Παρόλαυτα συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας στα υπόλοιπα μέτωπα.Σημαντικό λοιπόν γεγονός η επιστροφή του σεσημασμενου serial killer,Κώστα Ζαφειρόπουλου,έπειτα από διάλειμμα ενός έτους στην Παλατιανη.
Προστέθηκαν επίσης στο ρόστερ οι Άγγελος Γράψας (1) και Κυριάκος Βλαβιανός (2-3-4) από τον Δία Χαϊδαρίου,ενώ τελικά παρέμεινε και ο Σωτηρίου (4-5).

Στο τεχνικό κομμάτι,ο εμβληματικός αρχηγός,Γιώργος Διαμαντής,κρέμασε τα παπούτσια του και θα ενισχύσει τον σύλλογο από την θέση του βοηθού προπονητή,δίπλα στον Μάνο Τσαπάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου