ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Η ανανεωμένη ανδρική ομάδα του Προφήτη Ηλία (Δ΄ Ανδρών)


Για μια ακόμη φορά η ανδρική ομάδα του Προφήτη Ηλία θα εμφανιστεί στο επερχόμενο πρωτάθλημα με καινούργιο πρόσωπο. Όχι όμως στο βαθμό που αυτό γινόταν τα προηγούμενα χρόνια (όταν και άλλαζε ολόκληρη η ομάδα), αφού ο Προφήτης εμπιστεύτηκε ξανά τον ίδιο προπονητή, αλλά και αρκετούς από τους αθλητές που στελέχωσαν την ομάδα στο προηγούμενο πρωτάθλημα. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Ο κόουτς Αλέξης Μιχαλακάκος λοιπόν συνεχίζει στην άκρη του πάγκου, και θα έχει ξανά κάτω από τις οδηγίες του τους Δημήτρη Τόλια, Σωτήρη Αντωνίου, Παναγιώτη Σκαντζή, Λευτέρη Παυλάτο, Τέλη Χρυσάκη και Κώστα Ντούνη που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Προφήτη.
Από τις μεταγραφές, αναμφίβολα ξεχωρίζει η επιστροφή του Μάρκου Μακρινού (φόργουορντ, 36), που πέρσι αγωνίστηκε στην Αμφιάλη και τον οποίο θυμόμαστε από τη σεζόν 16-17, όταν αγωνίστηκε ξανά στον Προφήτη και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Τα κυανέρυθρα θα φορέσουν επίσης οι Χρήστος Τόμπρος (σέντερ, 27, από Τελαμώνα), Νίκος Ρουσουνέλος (γκαρντ, 24, από Ρέντη), Γιώργος Μαυροδάκος (γκαρντ, 35, από Κυρίαρχους), Γιάννης Μπουράνης (φόργουορντ, 35, ελεύθερος) και Χάρης Παπαστάμος (γκαρντ, 19, ελεύθερος). Ευχόμαστε υγεία και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους νέους μας αθλητές.
Μακρινός - Τόμπρος - Ρουσουνέλος
Η δουλειά στις προπονήσεις συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το "πάντρεμα" μεταξύ των παικτών. Την Παρασκευή μάλιστα δόθηκε και το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Λεόντειο (του "δικού μας" Στέργιου Παπαρίζου), όπου ο Προφήτης άφησε θετικές εντυπώσεις, έστω κι αν το δείγμα γραφής είναι πολύ πρώιμο.
Το ρόστερ της ομάδας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, υπάρχουν όμως ακόμα κάποιες μεταγραφικές κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για το νέο και πολύ ιδιόμορφο (θα αναφερθούμε αναλυτικά σύντομα) πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ.

ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Μετά από τρία χρόνια στον Προφήτη, ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Σαμοΐλης πήρε τη δύσκολη απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, σε ηλικία 37 ετών. Ο Τάσος τις δύο από τις τρεις σεζόν που πέρασε στο λόφο ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, έχοντας συνολικά 750 πόντους σε 52 αγώνες. Ανάμεσά τους και ένα φοβερό ρεκόρ στις 17/11/15, όταν και σκόραρε 55 πόντους απέναντι στη Φιλία. Ο Σαμοΐλης έδωσε πολλά στην ομάδα, περισσότερα ίσως από όσα πήρε, καθώς δεν καταφέραμε να του χαρίσουμε μια άνοδο. Έγραψε όμως τη δική του πολύ σημαντική ιστορία στην ομάδα μας, όπου θα τον θυμόμαστε πάντα σαν ένα εξαιρετικό παιδί, που λατρεύει και ζει για το μπάσκετ (εκτός όλων των άλλων είναι ένας από τους κορυφαίους κριτές του συνδέσμου της Αθήνας). Τασάρα να έχεις υγεία, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και σε ευχαριστούμε για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου