ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Κράτησε το …φόβητρο της ρακέτας η ΦΕΑ, ανανέωσε ο Βασίλης Γιαννουλάκος (Α΄ ΕΣΚΑ)

Φωτογραφία του χρήστη ΦΕΑ Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας.

Δεν το κουνάει από τη Νέα Φιλαδέλφεια ο Βασίλης Γιαννουλάκος. Ο έμπειρος σέντερ θα συνεχίζει να αποτελεί τον βασικό σέντερ της ΦΕΑ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπερασπίζοντας το καλάθι της ομάδας του και στην Α’ ΕΣΚΑ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Ο “Γιάο”, όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι συμπαίκτες συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, τον Θανάσης Κοσσύφης και δίχως δεύτερη κουβέντα οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, αφού κοινή τους επιθυμία ήταν η ανανέωση της συνεργασίας τους.

Την σεζόν που τελείωσε, ο Vasilis Giannoulakos πέτυχε 212 πόντους (189 στο πρωτάθλημα και 23 στο κύπελλο). Όσο για το βιογραφικό του; Πλούσιο με πολλές εμπειρίες και παραστάσεις από πολλά πρωταθλήματα. Ο γεννημένος στις 13 Μαΐου 1984 και ύψους 2μ.14εκ. αθλητής, ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και στη συνέχεια αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Άλιμο, ένα χρόνο στον Παπάγου, ενώ τα τρία χρόνια αγωνιζόταν στο Μαρούσι πριν μετακομίσει στη Λάρισα για την Ολύμπια και τον Γυμναστικό.

Την τελευταία του σεζόν που αγωνίστηκε στην κανονική περίοδο με την ομάδα των βορείων προαστίων σε 16 αγώνες και σημείωσε 8 πόντους (2/8 βολές, 3/8 δίποντα), ενώ επίσης πήρε 12 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και 3 κοψίματα. Στα πλέι οφ, στους δυο αγώνες που έπαιξε το Μαρούσι κόντρα στον Παναθηναϊκό, σημείωσε 6 πόντους (2/4 βολές, 2/4 δίποντα, 7 ριμπάουντ). Επίσης, είχε 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο.

«ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίτευξη της ανανέωσης της συνεργασίας του με τη ΦΕΑ, ο Βασίλης Γιαννουλάκος κατενθουσιασμένος από την έκβαση της υπόθεσης τόνισε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο της ομάδας Γιάννη Νοταρά:

«Έμεινα στην οικογένειά μου. Η αγάπη που μου έδειξε την περασμένη σεζόν η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι συμπαίκτες μου, με έκαναν δίχως δεύτερη σκέψη να πω το “ναι” και να συνεχίσω το ταξίδι που ξεκίνησε πέρυσι».

Ως έμπειρος και γνωρίζοντας πολύ καλά το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, ποια πρέπει να είναι τα κλειδιά ώστε η ΦΕΑ να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα; «Το πολύ καλό κλίμα που είχε και πέρυσι πρέπει να διατηρηθεί. Η συνεχής δουλειά, το ταλέντο που υπάρχει συν την παρουσία των νέων παικτών που ήρθαν, θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Όσο για τους στόχους; «Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτούς. Να έχουμε όλοι υγεία και παιχνίδι με το παιχνίδι να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Πηγή: https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%95%CE%91-%CE%9D%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%9D%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%82-511771879182567/?ref=br_rs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου