ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Τρεις προσθήκες στον Προφήτη Ηλία (Α΄ Γυναικών)


Άλλες τρεις αθλήτριες προσέθεσε στο ρόστερ της η γυναικεία ομάδα του Προφήτη Ηλία, φτάνοντας συνολικά τις επτά μεταγραφές. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Η Νίκη Ιωαννίδου (γκαρντ, 21) είναι ασφαλώς πολύ γνωστή στο λόφο. Μια χρονιά μόνο έμεινε μακριά από τον Προφήτη, αφού μετά το πέρασμά της από τους Κυρίαρχους επιστρέφει στην ομάδα που είχε αγωνιστεί τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Στην ομάδα μας επίσης θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο η Μελίνα Κρίτσαλου (σέντερ, 43) που προέρχεται από την Ελευθερία Μ. και η Χαρούλα Ζαφείρη (γκαρντ, 24) που αποκτήθηκε από την Τούφα Χαλ.. Ευχόμαστε καλή σεζόν στα νέα κορίτσια μας, με υγεία και επιτυχίες. 
Με τις κινήσεις αυτές φαίνεται πως ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα να έχει ενισχυθεί και να θέτει ως στόχο μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα. 

Σε ότι αφορά τις εκκρεμότητες που είχαμε αφήσει από την προηγούμενη ανάρτησή μας, η Φανή Τζάρου εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον Προφήτη, σε αντίθεση με την Χριστίνα Κουτσοδήμου που θα συνεχίσει σε άλλη μπασκετική στέγη. Η Χριστίνα παρά το νεαρό της ηλικίας της προσέφερε πολλά στον Προφήτη και έχει μεγάλο μερίδιο στην άνοδό μας το 2017. Στην ομάδα μας εξελίχθηκε και έδειξε πως έχει μεγάλες δυνατότητες. Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε να φτάσει ψηλά!
Οι μεταβατικές προπονήσεις θεωρητικά θα σταματούσαν αυτές τις μέρες, όμως οι ίδιες οι αθλήτριες ζήτησαν από τον κόουτς να συνεχίσουν τις προπονήσεις (!), οπότε η δουλειά στο γήπεδο θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι την ημέρα της γιορτής του Αγίου μας.

Πηγή: http://aoprofitisilias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου