ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

«Χτίζεται» o Πολυνίκης Αγ. Βαρβάρας για… μεγάλα πράγματα στη Β’ ΕΣΚΑ


Πρωταγωνιστικό ρόλο θέλουν να έχουν και τη νέα σεζόν στη Β’ ΕΣΚΑ στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας κι αυτό φανερώνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις του σωματείου των δυτικών προαστίων. Η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Στρατικόπουλο φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή, αφού οι μεταγραφικές κινήσεις και οι ανανεώσεις από το περυσινό ρόστερ δείχνουν πως οι “πράσινοι” δεν θέλουν απλά να συμμετέχουν στην Β’ ΕΣΚΑ, αλλά θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον 2ο όμιλο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών της ανδρικής ομάδας θα …πέσει ακόμη χαμηλότερα από τον αντίστοιχο περυσινό που ήταν στα 21.5 έτη. Η παρουσία τόσων πολλών και ικανών νεαρών αθλητών στον Πολυνίκη γεμίζει με απέραντη ικανοποίηση τους διοικούντες τον σύλλογο, καθώς η συνεχής άνοδος της ομάδας οφείλεται στην σκληρή δουλειά που με μεγάλη διάθεση κάνουν σε όλη την διάρκεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Μέχρι αυτή τη στιγμή η διοίκηση του Πολυνίκη ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για την περίοδο 2018-19 με το σύνολο σχεδόν των παικτών που αγωνίστηκαν στην ομάδα πέρυσι, μιας άκρως πετυχημένης χρονιάς αφού μπήκε στην σειρά των play offs ανόδου και κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι αθλητές Σταμάτης Χιώτης, Τάσος Βαμβακίδης, Γιώργος Δουρουντούς, Δημήτρης Βερβίτας, Τζέμ Τσοχονελίτζε, Γιάννης Πατάτας, Τάσος Παπαδόπουλος Βασίλης Μόρφος, Δημήτρης Λιβανός και οι νεαροί, αλλά πλούσιοι σε ταλέντο Χρήστος Δημούλη, Τάσος Δημούλη, Θανάσης Μόρφος, Τόλης Γκερέκος και Γιάννης Τζεμπεμπελίκος θα στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου να ανέβει ένα ακόμη σκαλοπάτι επιτυχίας στην μόλις 5 ετών, αλλά απόλυτα πετυχημένη ύπαρξης του.

Στον Πολυνίκη θα αγωνίζονται την νέα χρονιά ο Σωτήρης Δούκας, 20 ετών, προερχόμενος από τον Μανδραϊκό με παραστάσεις και εμπειρία από την Β΄ Εθνική κατηγορία και ο Νίκος Θωμόπουλος, 19 ετών, προερχόμενος από την Ένωση Ιλίου και την Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Πολύ κοντά να επέλθει συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας είναι και ο αθλητής Παναγιώτης Κοντούλης, ενώ ο Παναγιώτης Δημητρακούλης είναι ο μόνος παίκτης, ο οποίος για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο για 3η χρονιά.

Μέσα σε όλους αυτούς, συνυπολογίζεται η παρουσία του αρχηγού της ομάδας Σταμάτη Χιώτη και του πολύπειρου Τάσου Βαμβακίδη. Αμφότεροι, είναι ταυτόχρονα δάσκαλοι και συμπαίκτες των νεαρών αθλητών, αποτελώντας για αυτούς τα καλύτερα παραδείγματα αυταπάρνησης και διάθεσης προσφοράς.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του infobasket.gr στον Πολυνίκη εξετάζουν μια σημαντική περίπτωση ενός καταξιωμένου στον χώρο του μπάσκετ αθλητή, με τον οποίο υπάρχει καταρχήν συμφωνία, αλλά κρατούν το όνομά του σαν επτασφράγιστο μυστικό…


Του Ιωάννη Νοταρά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου