ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Ηλεκτρούπολη: ''Pabliito σε ευχαριστούμε...'' (Β΄ Ανδρών)


Την νέα αγωνιστική σεζόν ο Παύλος Κουνενής δεν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ηλεκτρούπολης. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Μία απόφαση δύσκολη για τον ίδιο που την πήρε με την λήξη του πρωταθλήματος καθώς είχε διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία με τον πρώην προπονητή του συλλόγου μας.
Η αλλαγή προπονητή στην Ηλεκτρούπολη λίγο μετά βρήκε τον Παύλο δυστυχώς να έχει δώσει τα χέρια και τον λόγο του ήδη σε άλλη ομάδα που αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ...και όσοι γνωρίζουν το ποιόν του Παύλου ξέρουν καλά τι εστί να έχει δώσει κάπου τον λόγο του.
Ο Pablito όπως τον προσφωνούσαν στα 4 χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο, πανηγύρισε 1 πρωτάθλημα και 2 ανόδους και είχε καίρια συμβολή με την αγωνιστική παρουσία του σε αυτές τις επιτυχίες.
Δεν θα ήθελαν να σταθούν στην αγωνιστική του αξία που είναι χρόνια τώρα δεδομένη αλλά θα ήθελαν περισσότερο να αναφερθούν στο πράο και ήρεμο χαρακτήρα του, στο ήθος και στην προσωπικότητα του που ξεχείλιζε και γέμιζε με την παρουσία του τα αποδυτήρια δίνοντας το παράδειγμα στους νέους και όχι μόνο αθλητές του συλλόγου μας.
Ο Παύλος δεν ήταν ΑΣΗ...όμως έγινε ΑΣΗ.. αγάπησε τον σύλλογο... και θα συνεχίσει να τον υποστηρίζει απο καρδιάς...
Παύλο Κουνενή.. φίλε μου... η οικογένεια του ΑΣΗ σε ευχαριστεί θερμά για την μεγάλη προσφορά σου.. θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτος και σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να προσφέρεις και να απολαμβάνεις το άθλημα που σε αγαπά και το υπηρετείς... καλή τύχη στην ζωή σου.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου