ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

''Γκρέμισε'' τα Καμίνια και πήρε την πρόκριση η Βουλιαγμένη (1η αγ. Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ)


Το πρώτο τζάμπολ για τις φετινές διοργανώσεις της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. δόθηκε σήμερα στα Καμίνια, με τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ του Προφήτη και της Βουλιαγμένης. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι είχαν την τιμητική τους παίρνοντας το διπλό και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά:

ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 44-53 (9-13, 24-17, 32-33, 44-53)

Η ομάδα μας επέστρεψε στον θεσμό μετά από τρία χρόνια, δεν είχε όμως την επάνοδο που θα ήθελε, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν δίκαια με την πρόκριση μετά το τελικό 44-53.
Η ποιότητα του αγώνα ήταν πολύ κακή, η Βουλιαγμένη όμως ήταν κάπως υποφερτή στο δεύτερο ημίχρονο, όπου με επιμέρους 20-36 έφτασε στη νίκη. Ο Προφήτης έχει να θυμάται μόνο το διάστημα από το έκτο λεπτό μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Τότε μόνο κατάφερε να βρει ρυθμό και να μετατρέψει το 3-13 σε 24-17, αλλά με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εκ νέου δυνατά, προσπέρασαν σχεδόν αμέσως και μετά το 35-33 του 31' (τελευταίο προβάδισμα του Προφήτη) πέρασαν μπροστά και έφτασαν στην πρόκριση χωρίς να κινδυνεύσουν στο φινάλε.
Κορυφαίος του γηπέδου ο Μπριασούλης, ενώ γενικά η Βουλιαγμένη έδειξε πως έχει καλούς μικρούς, κάτι που θα μετρήσει πολύ στο φετινό ιδιόμορφο πρωτάθλημα της Δ' Κατηγορίας. Από τον Προφήτη των πολλών λαθών και των άπειρων χαμένων αμυντικών ριμπάουντ, δεν ξεχώρισε κάποιος. Πρώτος σκόρερ (αλλά και αρκετά άστοχος) ο Μακρινός, για μια ομάδα που πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της αν θέλει να έχει βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα. 

Πηγή: http://aoprofitisilias.blogspot.com/

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζιμινίδης, Μπερέτσος
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-13, 24-17, 32-33, 44-53
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Μιχαλακάκος): Τόλιας 4, Τόμπρος 5, Πατμανίδης 6(1), Ρουσουνέλος 3(1), Μακρινός 19(2), Αντωνίου, Ντούνης, Σκαντζής 3(1), Παπαστάμος 4(1), Μυσιρλής.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Γ. Κολουτούρος): Ντεροχονεσιάν 11, Μάρας, Κυριακού 5, Αποστολόπουλος, Φατούρος 2, Κουρμουσάς 2, Λειβαδάς Γ. 9, Λειβαδάς Α. 4, Μπριασούλης 20(2).

4 σχόλια:

  1. Ντερο ετοιμάσου έρχεται όπως πριν λίγους μήνες η φάπα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραψε μου το ονομα σου για να στην δωσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποια φαπα εννοει δεν καταλαβαίνω. Ποτε στη έδωσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φάπες δίνουν αυτοί που ανεβαίνουν τσαφ τσουφ ντερο μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή