ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Τα αποτελέσματα της 3ης αγ. (Κύπελλο ΕΣΚΑ Α΄ Φάση)

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Στο προσκήνιο ήρθε η 3η αγ. της Α΄ φάσης του κυπέλλου ανδρών της ΕΣΚΑ όπου οχτώ εισιτήρια βρήκαν τον κάτοχο τους για την επόμενη φάση του θεσμού. Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης αγωνιστικής. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγ.:

ΠΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ  20-0

ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  57-62

ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 69-57

Δεκάλεπτα: 8 - 17, 16 - 19, 18 - 8, 27 - 13

Ίριδα (Σταματόπουλος, Τόπακας) Πουρναρας 2,Κακουριωτης ,Καραμουζας 11(1),Λυσανδροπουλος 5(1),Κιουκης 11,Βασιλειου 8,Βουρτσας 8,Σαρικακης, Μιζαλης 2,Μπουρβανης 15,Παρασκευόπουλος 4,Παπαδοπουλος 3.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΓΟΝΗΣΙ  66-60

Δεκάλεπτα: 24-12,34-28,47-49,66-60

Αποζημιωθηκαμε και με το παραπανω για το αποψινο δρομολογιο που επιλεξαμε,αφου απολαυσαμε ενα πολυ δυνατο derby που θυμιζε κρισιμο ματς κανονικης περιοδου αναμεσα σε 2 εκ των ισχυρων φαβορι του 1ου ομιλου της Γ' κατηγοριας!!!
Δικαιος νικητης ο Αθηναικος που ειχε περισσοτερες λυσεις και τον ελεγχο του αγωνα στην μεγαλυτερη διαρκεια.

Η ομαδα του κοουτς Χατζηγιαννακου ξεκινησε με πενταδα τους Ζεχερλη-Πινη-Μιντζαριδη-Καζιανη-Ζεγκινογλου,ενω ο κοουτς Χρηστιδης με Μαρκομιχαλη-Τζαφιλκο-8-Πετρακακη-Σκουλουδη.Απο τον Αθηναικο δεν ειδα τον Βουλγαρη,ενω στον παγκο με πολιτικα ηταν ο Τσανακας.Απο το Λαγονησι κομβικη απουσια του Κελεση,ενω τελικα ο Ψωμαδερης μαλλον επεστρεψε στον Κουρο.

Απο το ξεκινημα του αγωνα,ηταν φανερο οτι η αμυνα του Αθηναικου προσαρμοστηκε πανω στον καλυτερο παιχτη της Κατηγοριας,Νικο Μαρκομιχαλη,ο οποιος και δεχτηκε αρκετο μπασκετικο ξυλο.Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα το Λαγονησι να δειχνει βραχυκυκλωμενο στην 1η περιοδο και ο Αθηναικος να κυριαρχησει απολυτα με καταιγισμο 3ποντων(Μιντζαριδης 2,Ζεχερλης,Τερζης,Νικος Κωης).Κελεσης-Πετρακακης προσπαθουσαν μονοι τους να κρατησουν το Λαγονησι μεσα στο παιχνιδι.

Στην 2η περιοδο αλλαξαν τα κοζια,με το Λαγονησι να σφιγγει την αμυνα και να κραταει για 6 λεπτα αποντους τους γηπεδουχους.Με αιχμες Τσολη και το 12,οι φιλοξενουμενοι ετρεξαν σερι 0-10 και εφεραν την διαφορα στο καλαθι(24-22).
Ο Ζεχερλης ελυσε τον γορδιο δεσμο για τον Αθηναικο με 5 διαδοχικους ποντους(1 τριπ) για το 29-22.Τερζης-Μελλος διαμορφωσαν το 34-25 και το ημιχρονο εληξε 34-28 με τριποντο του #5 του Λαγονησιου.

Στο ξεκινημα της 3ης περιοδου ο Αθηναικος προηγηθηκε μεν 38-30 αλλα στην συνεχεια ξεκινησε η αντεπιθεση του Λαγονησιου με τους Σκουλουδη-Πετρακακη να κανουν θραυση στην ρακετα.Ο Χατζηγιαννακος απεσυρε τον Ζεγκινογλου και επελεξε να παιξει με πιο ευελικτα σχηματα σε αυτο το διαστημα(Κωης-Τερζης-4 εναλλασονταν στο 4-5).Το Λαγονησι ισοφαρισε 39-39 με καλαθι του Πετρακακη που αστοχησε σε μπονους-βολη που θα εδινε για πρωτη φορα προβαδισμα στους φιλοξενουμενους.
Σε αυτο το σημειο μιλησε ο Πινης με δυο τριποντες ανασες(42-39,45-41).Στο τελευταιο 2λεπτο αναψαν για λιγο τα αιματα με διαμαρτυριες απο πλευρας Αθηναικου στους ρεφ και τεχνικη ποινη σε ανθρωπο του παγκου που αποβληθηκε.
Το Λαγονησι ευστοχησε στις βολες με τον Πετρακακη και εκλεισε την περιοδο με σερι 0-8 που το εβαλε για πρωτη(και τελευταια) φορα σε θεση οδηγου(47-49).

Η τελευταια περιοδος ξεκινησε με το 3ο τριποντο του Πινη(50-49), οποιος ομως αμεσως μετα αποβληθηκε με 5 φαουλ.Ο Ζεγκινογλου μπηκε ξεκουραστος απο τον παγκο και εδωσε σημαντικες λυσεις για να ξεφυγει ο Αθηναικος 60-51.
Το Λαγονησι δεν τα παρατησε και το μοναδικο 3ποντο του Μαρκομιχαλη μειωσε την διαφορα στο -3(60-57).
Αμεσως μετα το ταιμ-αουτ τεραστιο 3ποντο του Μιντζαριδη εγραψε το 63-57 και αουσιαστικα καθαρισε αφου ο Πετρακακης στο 64-60 αστοχησε σε ζευγαρι βολων(η 2η επιτηδες).

Ζεχερλης-Μιντζαριδης-Πινης-Ζεγκινογλου ηταν οι κορυφαιοι του Αθηναικου.Απο το Λαγονησι τεραστιοι Σκουλουδης-Πετρακακης και πολυ καλος ο Τσολης.

Συγχαρητηρια και στις 2 ομαδες για την τιτανομαχια που μας ανοιξε την ορεξη για εναν πολυ ισχυρο ομιλο.

Πηγή: gspara

ΔΙΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΤΟΥΦΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 50-62

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ  68-62

ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  59-58

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΑΦΝΗΣ - ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 52-51


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου