ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ΑΕΕΠ Χαλκίδα-B.C (Γ΄ Εθνική)


Τρεις μεταγραφές που τις δίνουν έξτρα ποιότητα αλλά και βάθος ολοκλήρωσε η ΑΕΕΠ Χαλκίδας B.C. αποκτώντας παίκτες που θα τη βοηθήσουν να πετύχει τους φετινούς της στόχους. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Η ομάδα της Χαλκίδας απέκτησε τους Ξιούρα, Καραμπέκη και Παπάδη, έχοντας πλέον διαμορφώσει το ρόστερ της στο μεγαλύτερο βαθμό, αν και είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις, για περαιτέρω ενίσχυση ιδίως κοντά στο καλάθι.

Ο Γιώργος Ξιούρας (1,95 μ.-22 ετών) έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στο Παγκράτι αλλά και στην Πόλις Καλλιθέας με την οποία έφτασε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Παναγιώτης Καραμπέκης που αγωνίζεται ως φόργουορντ, είναι παίκτης με εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες έχοντα παίξει μεταξύ άλλων σε ΓΑΣ Κομοτηνής και Ίκαρους Σερρών, έχοντας στις ομάδες του πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Παύλος Παπάδης είναι περιφερειακός, με μεγάλο ρόλο στην πορεία του Πρωτέα Βούλας μέχρι την άνοδό του στη Β’ Εθνική και στην παραμονή του σε αυτή την κατηγορία.

Έχοντας ξεπεράσει ένα σοβαρό τραυματισμό που είχε στο πόδι, είναι δεδομένο πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας της Χαλκίδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πηγή: http://www.stereabasket.gr/2018/09/%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου